Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KIK IN – Delavnica Facebooka za poslovne uporabnike (AdStar)

20/03/2018 17:00 - 20:00

Free

Naučite se učinkovito oglaševati na platformi, ki ima samo v Sloveniji 970.000 registriranih uporabnikov. Je odlično orodje za povečanje prodaje in prepoznavnosti vašega posla na domačem in tujem trgu.

Na delavnici se boste naučili po korakih kako učinkovito predstaviti vaše obstoječe ali bodoče podjetje. Spoznali boste najpogostejše napake in aktualne nasvete za vodenje Facebook strani, učinkovito komunikacijo, grajenje baze, kreiranje oglasov in sama optimizacija oglasov. Delavnica je primerna za vse, ki si želite naučiti nekaj novega o Facebooku za poslovne uporabnike, ne glede na to kakšna je vaša obstoječa raven znanja.

Delavnico bo vodil nekdanji stanovalec Jure Knehtl, ki vodi digitalno agencijo Adstar za povečanje prodaje. Za stranke je v letu 2017 generiral že več kot 18.000.000 € spletne prodaje, tako da praktičnih izkušenj in znanja ne bo manjkalo.

Cena:
zunanji: 15  €
člani in stanovalci KIKštarterja, Podjetniškega kluba Kamnik: 0 €

POSTANI ČLAN: letna članarina za KIKštarter samo 10 € , za včlanitev piši na info@kikstarter.si

Vabljeni na tri urno osnovno delavnico za uporabo Facebooka v poslovne namene. Delavnica je brezplačna.  Priporočamo, da pridete z računalnikom. Prijave zbiramo na info@kikstarter.si

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
20/03/2018
Time:
17:00 - 20:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map