Loading Events

« All Events

KIKme- predstavi svojo idejo investitorjem

20 March 17:00 - 19:00

Svojo idejo lahko predstavite na dogodkih KIK ME. Sklad prvenstveno podpira startup ideje v višini med 5.000 in 30.000 €, v kolikor je ideja na trgu uspešna pa lahko startup računa tudi na poslovne angele in na drugo fazo vložka.

V KIKštarter pospeševalnik so vključeni uspešni poslovneži, ki želijo poleg finančnega vložka, pomagati tudi z znanjem, izkušnjami ali socialno mrežo. Startupom ponujamo priložnost, da se predstavijo, ter tako dobijo potreben kapital, dodatno znanje ali mentorja za njihovo hitrejšo rast. Sklad s svojimi izkušnjami in z občasnim sodelovanjem dopolnjujejo zagonsko ekipo, predvsem na razcepnih točkah.

KAKO DELUJE?

V zameno za finančni vložek sklad pridobi manjšinski delež v podjetju. Višina deleža je odvisna od vrednotenja poslovne ideje, panoge in tržne uveljavljenosti izdelka, hkrati pa je ključnega pomena, da je  ekipa za uspeh pripravljena trdo delati in v partnerskem odnosu sodelovati pri razvoju podjetja.

Prijave zbiramo do 5 dni pred dogodkom na info@kikstarter.si. V prijavi morate navesti ime podjetja, kaj boste prodajali, cena, poslovni model, konkurenca. V roku 15 dni boste dobili povratno informacijo ali je bila vaša ideja sprejeta na predstavitev.

Details

Date:
20 March
Time:
17:00 - 19:00

Organizer

KIKštarter Pospeševalnik d.o.o.

Venue

KIKštarter
Fužine 9
Kamnik, Slovenia
+ Google Map