Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Poslovna, zadovoljna in urejena v nekaj trenutkih (delavnica ličenja)

24/04/2018 19:00 - 21:00

Free

Osebna urejenost, vizualna podoba in osebni slog igrajo v poslovnem svetu pomembno vlogo. Spregovorijo in nas predstavijo še preden uspemo vzpostaviti verbalni tok komunikacije. Urejen videz ustvarja samozavest, dviga osebno uspešnost, izboljšuje osebne in poslovne odnose, krepi poslovne učinke podjetja in oblikuje pozitivno osebno in poslovno samopodobo. Poleg tega, da smo pozorni na higieno, vonj, urejeno obleko in pričesko, velik del odigra tudi ustrezno ličenje in negovana koža.

Vse prevečkrat pa se zgodi, da na kožo in ličenje malce pozabimo oziroma prideta na vrsto v tistih zadnjih minutah jutranje naglice, ko smo z mislimi že na sestanku, nanašanje maskare pa se preseli na prvo rdečo v semaforju potem ko odložimo otroke v vrtec.

Zato vabljene na delavnico, kjer bomo v prijetnem vzdušju:

  • Ozavestile pomen osebne urejenosti, vizualne podobe in osebnega stila;
  • Spoznale pojem poslovnega in dnevnega ličenja;
  • Spoznale smernice negovanja kože;
  • Se naučile shajati z nekaj osnovnimi kozmetičnimi produkti;
  • Ozavestile svoje resnične potrebe na področju lepotičenja;

 

… in nenazadnje

 

  • Se naučile kako v najkrajšem času doseči želen rezultat oz. kako se naličiti v 15-ih minutah.

 

Komu je namenjen

Delavnica je namenjena vsem zaposlenim mamam in poslovnim damam predvsem pa ženskam, ki bi se rade v hitrem tempu življenja naučile naličiti in poskrbeti za urejen videz v kratkem, a dragocenem času.

Kdo ga vodi

Ajda Špacapan, vizažistka in maskerka, umetnica ličenja od leta 2010.  »Skozi leta sem bila vključena v različne projekte in razvila raznovrstne kompetence in pridobila izkušnje z delom na televiziji, modnih revijah, različnih snemanjih, preobrazbah, v gledališki maski, pri poročnem in drugem svečanem ličenju ter kot facilitatorka delavnic in tečajev ličenja. Pred dvema letoma sem začela v vstopati v poslovni svet, hkrati pa me je začel zanimati tudi intrapersonalni vidik ličenja oz. lepotičenja, zato sem v svoje predajanje znanja poleg »kako« vključila tudi vprašalnico »zakaj«. Želim, da so ženske notranje motivirane in se lepotičijo iz svoje lastne potrebe, kajti ko neguješ svojo lastno notranjo esenco lepote, zasije tudi zunanja.«

Delavnica je praktične narave se prične ob 19.00 in traja cca. 2 uri. Število mest je omejeno na 15 oseb.

Vstopnine:
– stanovalci, člani PKK in KIKštarterja  in podporniki KIKštarterja: 0 €;
– zunanji 10 €.

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
24/04/2018
Time:
19:00 - 21:00
Cost:
Free

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map