Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Startup šola podjetništva

03/04/2018 17:00 - 21:00

Free

Šola poteka v obliki predavanja, kjer udeleženci pridobijo nova teoretska znanja ter delavnicami, kjer nova znanja utrdijo. Startup šola podjetništva je sestavljena iz Startup šole podjetništva, tedenskega mentoriranje, konča se pa s Startup Weekendom konec aprila. Startup šola podjetništva ima 25 ur.

Cilj programa je podjetnika v enem mesecu pripeljati preko programa do izvedbe poslovne ideje. Na startup weekendu ima podjetnik možnost predstavitev poslovne ideje pred komisijo in kot najboljši pridobiti finančno nagrado v višini 500 €, 300 € ali 200 €, in možnost financiranje ideje preko našega sklada tveganega kapitala.

Program Starup Šole podjetništva:
– 03.04, ob 17.00 : Startup šola Podjetništva
– 10.04 in 17.04 : Delo po skupinah, Mentoriranje z podjetniki, Metode Vitkega podjetništva
– 20. in 21.04 : Startup Weekend

Startup šolo podjetništva vodijo predavatelji in trenerji z izkušnjami v podjetništvu. Na prvem dnevu boš spoznal kaj je startup, kaj je podjetniška ideja in primere uspešnih podjetnikov. Sledila bo predstavitev elementov uspešne poslovne ideje , v tretjem delu se boš seznanil s tem, kako ustanoviš podjetje , na koncu bo sledila še delavnica z vitkimi metodami razvoja podjetja in priprava na mentoriranje.

“Startup šola podjetništva poteka v okviru projekta Večgeneracijski center Ljubljana in je iz tega razloga BREZPLAČNA. 

Javni razpis za izbor operacij financirata Ministrstvo za delo, družino, socialne zadeve in enake možnosti ter Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada. Operacija se izvaja v okviru projekta Operativnega programa za izvajanje Evropske kohezijske politike v obdobju 2014–2020.”

Projekt poteka v sodelovanju z Mladinskim centrom Kotlovnico

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
03/04/2018
Time:
17:00 - 21:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 9
Kamnik, Slovenia
+ Google Map