Loading Events

« All Events

Startup šola podjetništva

3 April 17:00 - 21:00

Free

Šola poteka v obliki predavanja, kjer udeleženci pridobijo nova teoretska znanja ter delavnicami, kjer nova znanja utrdijo. Startup šola podjetništva je sestavljena iz Startup šole podjetništva, tedenskega mentoriranje, konča se pa s Startup Weekendom konec aprila. Startup šola podjetništva ima 25 ur.

Cilj programa je podjetnika v enem mesecu pripeljati preko programa do izvedbe poslovne ideje. Na startup weekendu ima podjetnik možnost predstavitev poslovne ideje pred komisijo in kot najboljši pridobiti finančno nagrado v višini 500 €, 300 € ali 200 €, in možnost financiranje ideje preko našega sklada tveganega kapitala.

Program Starup Šole podjetništva:
– 03.04, ob 17.00 : Startup šola Podjetništva
– 10.04 in 17.04 : Delo po skupinah, Mentoriranje z podjetniki, Metode Vitkega podjetništva
– 20. in 21.04 : Startup Weekend

Startup šolo podjetništva vodijo predavatelji in trenerji z izkušnjami v podjetništvu. Na prvem dnevu boš spoznal kaj je startup, kaj je podjetniška ideja in primere uspešnih podjetnikov. Sledila bo predstavitev elementov uspešne poslovne ideje , v tretjem delu se boš seznanil s tem, kako ustanoviš podjetje , na koncu bo sledila še delavnica z vitkimi metodami razvoja podjetja in priprava na mentoriranje.

Redna cena: 25 €;
Stanovalci, člani KIKštarterja: 10 €

RSVP

Startup šola podjetništva Vstopnica
Prijavnica
Send RSVP confirmation to:

Details

Date:
3 April
Time:
17:00 - 21:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 9
Kamnik, Slovenia
+ Google Map