srip hrana podjetnstvo hrana prehrambena podjetja kamnik kikstarter

Ponosno predstavljamo našo ekipo

Zbrali smo najboljšo ekipo, ki skrbi za razvoj vaše poslovne ideje.

Blaž Jamšek je podjetnik, pravnik, mentor in velik tehnološki navdušenec.

Ima večletne izkušnje s pravnim svetovanjem mladim in zagonskim podjetjem. Blaž opravlja veliko nalog in med drugim je soustanovitelj Zadruge KIKštarter, senior pravnik v Zavodu Mladi podjetnik, mentor v Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju, zelo vpet pa je tudi v delovanje podjetja Innovart Pro d.o.o., ki se ukvarja z izdelavo pametnih flašk za otroke Sleppy bottle.

Blaž je ustanovitelj podjetja JamB, ki je pravno svetovalno podjetje, specializirano za gospodarsko in pogodbeno pravo za mala in mlada podjetja ter startup.

Blaž bo v okviru Prehrambenega pospeševalnika SRIP Hrana, članom skupnosti SRIP Hrana, nudil brezplačno pravno pomoč.

Natalija Kunstek je davčna svetovalka s področja davka na dodano vrednost, dohodnine in davka od dohodkov pravnih oseb.Svoje bogate 10 letne izkušnje je pridobivala v največjih družbah, ki se ukvarjajo z davčnim svetovanjem. Natalija je  avtorica številnih publikacij s področja davčne zakonodaje in predavateljica na seminarjih s področja davkov.

Od leta 2015 vodi svoje podjetje za davčno in poslovno svetovanje Kunstek consulting d.o.o..

Natalija bo v okviru Prehrambenega pospeševalnika SRIP Hrana, članom skupnosti SRIP Hrana, nudila brezplačno poslovno in davčno svetovanje.

Mitja Špende je direktor poslovnega razvoja pri podjetju Creatim in senior svetovalec s 15 letnimi izkušnjami pri uporabi digitalnih pristopov v marketingu in prodaji. Pri delu z naročniki se srečuje z izzivi prodaje in marketinga v digitalni dobi: kako se prilagoditi sodobnemu kupcu, kako pridobiti in zaključiti več prodajnih priložnosti, kako povezati prodajo in marketing, kako ustrezno meriti učinke ter intenzivno preučuje učinke digitalnih aktivnosti na »offline« prodajo. 

Je predavatelj in avtor številnih člankov, med drugim tudi na temo družbenega omrežja Linkedin in »Social Selling-a«, na področju katerega zadnjih 5 let svetuje & izobražuje prodajnike z digitalnimi pristopi / tehnikami za učinkovitejše iskanje odločevalcev in grajenje odnosov. Pomagal je že preko 30 podjetjem različnih velikosti (od startup-ov od multinacionalk) in panog, ki delujejo na visoko konkurenčnih globalnih trgih.

Slovenci s kakovostjo proizvodov in storitev nimamo problemov, prodajni del pa pogosto šepa. Svoje poslanstvo tako vidi v pomoči pri navezovanju poslovnih stikov in osvajanju globalnih trgov s pomočjo (stroškovno učinkovitega) digitalnega pristopa.

Ekipa Bevo d.o.o.- Tilen Travnik, Maj Hrovat in Luka Sinček

Ustanovitelji zagonskega podjetja Bevo d.o.o., ki pod svojo blagovno znamko razvijajo rastlinsko različico fileja minjona. Zrezke prodajajo pod znamko Juicy Marbles, nastajajo pa na stroju, ki ga je razvilo mlado podjetje in ki rastlinske beljakovinske izolate pretvori v vlakna, po teksturi podobna mesu.

Ekipa se je spoznala na enem izmed Start up vikendov v KIKštarterju. Luka in Maj sta študenta mikrobiologijo, Tilen pa je po izobrazbi živilski tehnolog, a je zadnjih 15 let deloval v IT svetu, saj je soustanovitelj podjetja d.Labs. Kombiniranje znanj iz raziskovalne sfere, MBA in vitkega podjetništva Tilnu omogoča, da hitro izboljšuje razvojne procese tako v korporacijah kot v startup podjetjih.

Ekipa je svoj 1. produkt Alt burger tržila že v na policah Spara, z Juicy Marblesom pa so bili sprejeti tudi v največji pospeševalnik v ZDA Y Combinator.

Podjetniki bodo svoje znanje s področja razvoja produkta, mikrobiologije, živilske tehnologije in tudi podjetništva nudili tudi članom SRIP Hrane in FTIC