Loading Events

« All Events

Aleksander Katulus Vidmar: Gaming kot poslovna priložnost in način življenja

19 November 18:00 - 20:00

Free
Dogodek Aleksander Katulus

V KIKštarterju bo v četrtek, 19. novembra, potekalo predavanje, ki ga bo vodil Aleksander Katulus Vidmar. Če vas zanima industrija iger, potem je vaša udeležba na dogodku obvezna!

Aleksander se je z “gamingom” prvič srečal v rani mladosti, ko je začel uporabljati osebni računalnik. Industrija iger ga navdušuje zaradi svoje konstantne rasti in zmožnosti množicam ponuditi vedno nekaj novega. Prepričan je, da na spletu obstajajo številne priložnosti za samoizpolnitev in zaslužek, ki temeljijo ne gamingu. Prav tako verjame, da ima na tem področju številne priložnosti tudi glasbena industrija.

Aleksander ima sicer več kot 20 let izkušenj z e-governance in je bil na tem področju eden od pionirjev. Poleg tega se je izobraževal tudi na področju statistike in obdelave podatkov, hkrati pa se je preizkušal tudi v podjetniških vodah. Zelo ga zanimajo tudi ostale visokotehnološke rešitve kot so: internet stvari (IoT), industrija 4.0 ter razvoj pametnih mest. Verjame, da so to šele začetki interneta in da nas tam čakajo še presenetljiva odkritja. Aleksander se z blockchainom ukvarja že več kot pet let. Privlačijo ga zlasti projekti, ki spreminjajo igro na področju, katerega se lotevajo. Je član številnih domačih ter tujih strokovnih združenj in iniciativ. Med drugim je že več let član širše ekipe projekta Bitnation, kjer je bil kot ambasador projekta zadolžen za izvedbo lokalne implementacije e-governance rešitev.

Na dogodku je skladno z navodili NIJZ obvezna uporaba zaščitne maske.

Na dogodek se je treba prijaviti prek RSPV-ja.

Dogodek je za člane in uporabnike KIKštarterja brezplačen. Za ostale znaša vstopnina, ki se jo poravna na samem dogodku, 10€.

ZAGOTOVITE SI SVOJO UPORABNIŠKO IZKAZNICO ZA LETO 2020 ZA 15€. Z UPORABNIŠKO IZKAZNICO POSTANETE UPORABNIK KIKŠTARTERJA IN SI S TEM ZAGOTOVITE BREZPLAČEN VSTOP NA VSE DOGODKE V LETU 2020.

 

RSVP

28 available Prijava na dogodek Gaming kot poslovna priložnost
Send RSVP confirmation to:

Details

Date:
19 November
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map