Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Aleksander Katulus Vidmar: Gaming kot poslovna priložnost in način življenja

19/11/2020 18:00 - 20:00

Free

V KIKštarterju bo v četrtek, 19. novembra, potekalo predavanje, ki ga bo vodil Aleksander Katulus Vidmar. Če vas zanima industrija iger, potem je vaša udeležba na dogodku obvezna!

Aleksander se je z “gamingom” prvič srečal v rani mladosti, ko je začel uporabljati osebni računalnik. Industrija iger ga navdušuje zaradi svoje konstantne rasti in zmožnosti množicam ponuditi vedno nekaj novega. Prepričan je, da na spletu obstajajo številne priložnosti za samoizpolnitev in zaslužek, ki temeljijo ne gamingu. Prav tako verjame, da ima na tem področju številne priložnosti tudi glasbena industrija.

Aleksander ima sicer več kot 20 let izkušenj z e-governance in je bil na tem področju eden od pionirjev. Poleg tega se je izobraževal tudi na področju statistike in obdelave podatkov, hkrati pa se je preizkušal tudi v podjetniških vodah. Zelo ga zanimajo tudi ostale visokotehnološke rešitve kot so: internet stvari (IoT), industrija 4.0 ter razvoj pametnih mest. Verjame, da so to šele začetki interneta in da nas tam čakajo še presenetljiva odkritja. Aleksander se z blockchainom ukvarja že več kot pet let. Privlačijo ga zlasti projekti, ki spreminjajo igro na področju, katerega se lotevajo. Je član številnih domačih ter tujih strokovnih združenj in iniciativ. Med drugim je že več let član širše ekipe projekta Bitnation, kjer je bil kot ambasador projekta zadolžen za izvedbo lokalne implementacije e-governance rešitev.

Na dogodek se je treba prijaviti prek RSPV-ja.

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
19/11/2020
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map