Loading Events

« All Events

Aleš Vičič: Kaj se zgodi, ko obdržiš novoletno zaobljubo, in zakaj je to tako težko?

10 December 18:00 - 20:00

Free
Dogodek Aleš Vičič

V KIKštarterju bo v četrtek, 10. decembra, potekal dogodek “Kaj se zgodi, če obdržiš novoletno zaobljubo, in zakaj je to tako težko?”. Ob koncu leta se številni odločijo začrtati nove (poslovne) cilje, ki jih bodo začeli dosegati v novem letu. Kljub dobro postavljenemu načrtu pa žal le redko pride do njegove realizacije.

O tem bo govoril Aleš Vičič, ki je že več kot 20 let eden vodilnih strokovnjakov za psihološko pripravo športnikov, skozi celotno kariero pa je tesno povezan tudi s sekcijo za psihologijo športa pri Društvu psihologov Slovenije, katere član je tudi sam. Njegovo poslanstvo je pomagati športnikom, da prek psihološkega napredka pridejo v odlično kondicijsko pripravljenost in na tak način dosegajo vrhunske rezultate. V dosedanjem času je svetoval že več kot 400 športnikom in trenerjem iz različnih športnih disciplin. Največji doprinos slovenskemu športu je naredil s tem, ko je pomagal 130 vrhunskim športnikom, od tega 60 olimpijcem.

Aleš Vičič je ustanovitelj, mentor in vodja vodilnega strokovnega tima športnih psihologov v Sloveniji. Po izobrazbi je magister psihologije, licenciran športni psiholog in se trenutno usposablja na 3. stopnji študijske smeri Vedenjsko kognitivna terapija.

Na dogodku je skladno z navodili NIJZ obvezna uporaba zaščitne maske.

Na dogodek se je treba prijaviti prek RSPV-ja.

Dogodek je za člane in uporabnike KIKštarterja brezplačen. Za ostale znaša vstopnina, ki se jo poravna na samem dogodku, 10€.

ZAGOTOVITE SI SVOJO UPORABNIŠKO IZKAZNICO ZA LETO 2020 ZA 15€. Z UPORABNIŠKO IZKAZNICO POSTANETE UPORABNIK KIKŠTARTERJA IN SI S TEM ZAGOTOVITE BREZPLAČEN VSTOP NA VSE DOGODKE V LETU 2020.

RSVP

29 available Prijava na dogodek Aleš Vičič
Send RSVP confirmation to:

Details

Date:
10 December
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map