Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Brezplačna izobraževanja tujih jezikov: Angleški in Nemški jezik

17/04/2018 16:30 - 19:30

ANGLEŠKI JEZIK

Brezplačen tečaj poslovne angleščine za potencialne podjetnike ( PP) in majhna, srednje velika podjetja ter podjetnike (MSP) v okviru SPOT Svetovanje Osrednja Slovenija

Datum dogodka: 17. april 2018, ob 16.30 uri

Kraj  dogodka: Kamnik, Gimnazija in Srednja šola Rudolfa Maistra, GSŠRM, Novi trg 41a, Kamnik, učilnica 26

Opis dogodka: Za uspešno komuniciranje je potrebno osnovno znanje tujega jezika. Angleščina je razširjen poslovni jezik, brez znanja si težko predstavljamo potovanja v tujino in sodobno poslovanje. Zaželeno je predhodno osnovno znanje angleščine, osvežitveni tečaj poslovne komunikacije je namenjen vsem tistim, ki so v preteklosti osvojili osnovno znanje, vendar potrebujejo nekaj obnove, nadgradnje, izpopolnjevanje.

Usposabljanje je financirano s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija. Financiranje poteka v  okviru projekta SPOT, Slovenske poslovne točke,  za obdobje od 2018 do 2022.

Udeleženci bodo dvakrat tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih, po štiri (4) šolske ure, nadgrajevali svoje znanje. Po opravljenem 20-urnem tečaju bodo udeleženci sposobni vzpostaviti kontakt, se predstaviti, opisati  svoje funkcije v podjetju in prijetno pokramljati s sogovornikom v tujini. Tečaj/usposabljanje bo vodila prof. Janežič Marta.

Udeležba na tečaju / usposabljanju je brezplačna, obvezna je redna prisotnost !

Prijava: Vse zainteresirane vabimo, da svojo udeležbo potrdijo na e-naslovu: irena.tonin@gzs.si , najkasneje do 13.aprila 2018

Dodatne informacije: SPOT Svetovanje Osrednja Slovenija, Irena Tonin, tel.01 5898-186,  irena.tonin@gzs.si


NEMŠKI JEZIK

Naslov dogodka: Brezplačen tečaj poslovne nemščine za potencialne podjetnike ( PP), majhna, in srednje velika podjetja ter samostojne podjetnike (MSP) v okviru SPOT Svetovanje Osrednja Slovenija

Datum dogodka: 18. april 2018, ob 16.30 uri

Kraj dogodka: Kamnik, Gimnazija in Srednja šola Rudolfa Maistra, GSŠRM, Novi trg 41a, Kamnik, učilnica 39a

Opis dogodka: Za uspešno komuniciranje je potrebno osnovno znanje tujega jezika. Nemščina je razširjen poslovni jezik, brez znanja si težko predstavljamo potovanja v tujino in sodobno poslovanje. Zaželeno je predhodno osnovno znanje nemščine, osvežitveni tečaj poslovne komunikacije je namenjen vsem tistim, ki so v preteklosti osvojili osnovno znanje, vendar potrebujejo nekaj obnove, nadgradnje, izpopolnjevanje.

Usposabljanje je financirano s strani Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarski razvoj in tehnologijo ter SPIRIT Slovenija, javna agencija. Financiranje poteka v  okviru projekta SPOT, Slovenske poslovne točke,  za obdobje od 2018 do 2022.

Udeleženci bodo dvakrat tedensko, ob sredah in petkih, po štiri (4) šolske ure, nadgrajevali svoje znanje. Po opravljenem 20-urnem tečaju bodo udeleženci sposobni vzpostaviti kontakt, se predstaviti, opisati  svoje funkcije v podjetju in prijetno pokramljati s sogovornikom v tujini. Tečaj/usposabljanje bo vodila prof. Tanja Miklič.

Udeležba na tečaju / usposabljanju je brezplačna, obvezna je redna prisotnost !

Prijava: Vse zainteresirane vabimo, da svojo udeležbo potrdijo na e-naslovu: irena.tonin@gzs.si , najkasneje do 13.aprila 2018.

Dodatne informacije: SPOT Svetovanje Osrednja Slovenija, Irena Tonin, tel.01 5898-186,  irena.tonin@gzs.si

Link do objave dogodka na spletu: www.gzs.si/SPOT

Details

Date:
17/04/2018
Time:
16:30 - 19:30