Loading Events

« All Events

Dušan Bremec: Nasveti iz prakse vodenje timov in projektov

12 November 18:00 - 20:00

Free
Dogodek Dušan Bremec

V četrtek, 12. novembra, nas bo v KIKštarterju obiskal Dušan Bremec in nam podal znanje o tem, kako uspešno voditi time in projekte. Povedal nam bo, kako je začel svojo karierno pot, nam predstavil napake, ki jih delajo gradbena podjetja in razložil, na kaj vse je treba biti pozoren pri nadzoru večjih gradbenih projektov. Dušan nam bo povedal tudi, kakšni so trendi na področju gradenj, kaj lahko pričakujemo v prihodnje ter razložil, čemu je treba dati pozornost pri povišanju ali znižanju vrednosti nepremičnin.

Dušan Bremec je po poklicu svetovalec in ima 33 let izkušenj z izvedbo različnih projektov na področju gradbeništva, predvsem pomorstva. Ukvarja se z nadzorom večmilijonskih gradbenih projektov v vseh fazah za vladne in zasebne naročnike v različnih državah. Gre za morske, naftne, plinske, super gradnje, predore in stadione.

Na dogodku je skladno z navodili NIJZ obvezna uporaba zaščitne maske.

Na dogodek se je treba prijaviti prek RSPV-ja. Udeležba je za člane in uporabnike KIKštarterja brezplačna. Za ostale obiskovalce znaša vstopnina, ki se jo poravna na samem dogodku, 10 €.

ZAGOTOVITE SI SVOJO UPORABNIŠKO IZKAZNICO ZA LETO 2020 ZA 15€. Z UPORABNIŠKO IZKAZNICO POSTANETE UPORABNIK KIKŠTARTERJA IN SI S TEM ZAGOTOVITE BREZPLAČEN VSTOP NA VSE DOGODKE V LETU 2020.

RSVP

29 available Prijava na dogodek Nasveti iz prakse vodenja timov in projektov
Send RSVP confirmation to:

Details

Date:
12 November
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map