Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Intenzivni tečaj ličenja

16/10/2018 18:00 - 21:00

Čas, ki ga namenimo ličenju je namenjen nam in zato dragocen. Naučimo se ga v najboljši meri izkoristiti in skladno s tem ličenje prilagoditi priložnosti, potrebam in ličilom, ki jih imamo na voljo. Ne potrebujemo goro različnih krem in ličil, le tiste prave moramo znati uporabljati. Kljub temu, da je na voljo ogromno različnih izdelkov za ličenje in nas obkrožajo različni članki in nasveti o tem, kako in zakaj, se veliko žensk med ličili ne znajde.

 Zato vas vabim na tečaj ličenja, kjer se bomo:

  • Spoznale tip svoje kože in se naučile osnovne in pravilne nege kože.
  • Spoznale z osnovami ličenja: pravilnega izbora in nanosa pudra-podlage, zakaj je potrebno matiranje, nanašanje črtala (eyeliner), oblikovanja in poudarjanja obrvi,  pravilnega izbora šminke in rdečila za lica, itd.
  • Spoznale s pojmi in izgledi poslovnega, dnevnega in večernega ličenja.
  • Naučile kako v najkrajšem času doseči želen rezultat oz. Kako se naličiti v 15-ih minutah.
  • Naučile shajati z nekaj osnovnimi kozmetičnimi produkti.
  • Seznanile s triki, ki jih vizažisti uporabljajo pri svojem delu in vam lahko olajšajo vsakodnevno rutino.
  • Spomnile kako je pomembno, da si vzamemo čas zase,
  • ozavestile svoje resnične potrebe na področju lepotičenja …

… in se imele fino v sproščenem ženskem vzdušju.

Tečaj ličenja je namenjen vsem ženskam, ki si želijo v enem popoldnevu osvojiti osnovna znanja ličenja in nege kože, nadgraditi svoje znanje in ob strokovni podpori razviti svoj osebni slog.

Udeleženke s seboj prinesejo svoja ličila in pripomočke, ki jih potem na tečaju ovrednotimo in se jih naučimo pravilno uporabljati.

Velikost skupine (do 8 oseb) gre v prid temu, da vsaka posameznica dobi nasvet glede na njeno individualnost in potrebe.

Gre za intenzivno delavnico, ki traja 3 – 4 ure.

Ajda Špacapan, vizažistka in maskerka, umetnica ličenja od leta 2010. »Skozi leta sem bila vključena v različne projekte in razvila raznovrstne kompetence in pridobila izkušnje z delom na televiziji, modnih revijah, različnih snemanjih, preobrazbah, v gledališki maski, pri poročnem in drugem svečanem ličenju ter kot facilitatorka delavnic in tečajev ličenja. Pred dvema letoma sem začela v vstopati v poslovni svet, hkrati pa me je začel zanimati tudi intrapersonalni vidik ličenja oz. lepotičenja, zato sem v svoje predajanje znanja poleg »kako« vključila tudi vprašalnico »zakaj«. Želim, da so ženske notranje motivirane in se lepotičijo iz svoje lastne potrebe, kajti ko neguješ svojo lastno notranjo esenco lepote, zasije tudi zunanja.«

Cena za članice Kikštarterja 35 €, cena za nečlanice 40 €

Prijava in dodatne informacije na ajda.spacapan@gmail.com

 

Details

Date:
16/10/2018
Time:
18:00 - 21:00