Loading Events

« All Events

Investment academy: iskanje investicije startup podjetja Bevo (Juicy Marbles)

2 December 14:00 - 16:00

investicije za male podjetnike Tilen Travnik Gregor Rebolj

Gregor Rebolj in Tilen Travnik nam bosta predstavila primer iz prakse in sicer na start-up podjetju Bevo, ki je v letu 2021 na trg lansiralo blagovno znamko Juicy Marbles. Gregor Rebolj je v okviru sklada Silicon gardens podprl start-up podjetje Bevo za katerim stojijo Tilen Travnik, Maj Horvat ter Luka Sinček ter tako pospešilo razvoj podjetja ter širitev na tuje trge. Svet vlaganja bomo spoznali iz strani vlagatelja kot tudi prejemnika investicije.

O predavateljih:

Gregore Rebolj

Gregor Rebolj je podjetnik, IT strokovnjak in investitor. Svojo podjetniško pot je pričel kot  ustanovitelj podjetja Klika, s katerim so ustvarili več kot 5 milijonov prihodkov,  leta 2012 pa se je podjetje združile z družbo Sportradar- največjim ponudnikom športnih podatkov.

Gregor se trenutno osredotoča na povezovanje in rast lokalnega ekosistema start-upov, saj je izvršni direktor investicijskega sklada Silicon Gardens Fund, ki ga je ustanovil leta 2014 in Silicon Gardens Fund II.

Gregor je ustanovitelj tudi Kyuriosity, kjer ustanoviteljem startupov pomaga graditi podjetje že od samega začetka.

Tilen Travnik

Tilen Travnik je soustanovitelj start-up podjetja Bevo, v okviru katerega pod blagovno znamko Juicy Marbles razvijajo in tržijo rastlinsko imitacijo mesnega fileja mignona. Tilen Travnik je tudi soustanovitelj  podjetja D.Labs,  kjer svoje dolgoletne izkušnje s področja agilnega vodenja uporablja pri optimizaciji razvojnih procesov internetnih produktov. Kombiniranje znanj iz raziskovalne sfere, MBA in vitkega podjetništva mu omogoča, da hitro izboljšuje razvojne procese tako v korporacijah kot v mladih podjetjih.

Tilen je tudi del Zadruge KIKŠtarter Kamnik ter Pospeševalnika KIKštarter, ki mladim podjetnikom omogoča podporo, tako mentorsko kot tudi finančno, pri razvoju podjetja.

PRIJAVA NA DOGODEK:

 

Details

Date:
2 December
Time:
14:00 - 16:00
Event Category:
Event Tags:
, ,