Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jan Macarol Vrabec: Poslovni vidiki vplivnostnega marketinga (videokonferenca).

14 May 18:00 - 20:00

Free

V četrtek, 14. 5. 2020, vas vabimo na videokonferenco, na kateri bomo gostili Jana Macarola, ki je širši javnosti najbolj poznan kot odgovorni urednik revije City Magazine in “vloger”.

Kaj sploh je vplivnostni marketing?

Gre za promocijo izdelka ali storitve, pri čemer je promotor vplivnež oziroma “influencer”, ki je aktiven na enem ali več družbenih kanalih, na katerih objavlja vsebine, največkrat »vloge«. Influencer je posameznik z večjim številom sledilcev oziroma podpornikov, ki spremljajo njegove objave, mu zaupajo in mi pripisujejo kredibilnost.

Vplivneži se običajno fokusirajo na določeno področje (moda, prehrana, telovadba, potovanja in podobno), na katerem veljajo za poznavalce. Sledilci velikokrat upoštevajo njihovo mnenje in nasvete. Ker pri svojih sledilcih vzbujajo zaupanje, lahko vplivajo tudi na njihove nakupne odločitve, kar je za podjetja in blagovne znamke zelo privlačno.

Na dogodku boste izvedeli, kako lahko posameznik, ki ima večje število sledilcev na družabnih omrežjih, to prednost izkoristi kot poslovno priložnost.

Kdo je Jan Macarol?

Jan Macarol primarno deluje kot odgovorni urednik tiskane in spletne revije City Magazine Slovenija. Od leta 2015 ga lahko kot vlogerja spremljamo na YouTubu, kjer pa v zadnjem letu ni več aktiven v tolikšni meri. Ustanovil je tudi več podjetij in v njih nekaj časa delal kot direktor. Za svoje delo na področju marketinga in dizajna je prejel številne nagrade.

NA DOGODEK SE JE POTREBNO PRIJAVITI: https://zoom.us/webinar/register/WN_lVAn_S77Sq-2pEA_x7Zz6Q

PO PRIJAVI, BOSTE  NA VAŠ E-MAIL NASLOV PRIJELI POVEZAVO ZA DOSTOP DO VIDEOKONFERENCE!

Dogodek je brezplačen.

Delavnico organiziramo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije in SPOT svetovanjem.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

Vljudno vabljeni!

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
14 May
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Free