Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Jure Janc: Vse kar morate vedeti, preden začnete prodajati prek Amazona in Shopifyja

03/12/2020 18:00 - 20:00

Free

V četrtek, 3. decembra, bo v KIKštarterju potekal dogodek na temo prodaje prek Amazona in Shopifyja. Tokratni gost bo Jure Janc, ki ima številne izkušnje in znanja iz tovrstne prodaje.

Amazon je največja spletna trgovina na svetu. Podjetje se je v začetku delovanja ukvarjalo zgolj s spletnim trženjem knjig, kasneje pa se je nabor izdelkov razširil na številne druge segmente kot so elektronika, modni dodatki, pohištvo, igrače in drugo. Shopify je platforma, ki omogoča posameznikom in podjetjem vzpostavitev spletne trgovine. Danes je Shopify ena izmed najbolj enostavnih, zanesljivih in popularnih e-trgovinskih rešitev, ki služi preko 325.000 trgovinam po vsem svetu.

Jure Janc je ustanovitelj podjetja v Sloveniji in v tujini. Ukvarja se z globalno prodajo fizičnih izdelkov prek različnih kanalov kot sta Shopify in Clickfunnels. V dosedanjem času je investiral že prek 400 tisoč dolarjev v Facebook oglase. Udeležil se je številnih izobraževanj v tujini s področja spletne prodaje ter motivacijskega izobraževanja Tonyja Robinnsa.

Če torej razmišljate o tem, da bi začeli s spletno prodajo izdelkov oziroma nadgradili znanje na tem področju, te delavnice ne smete zamuditi.

Na dogodek se je treba prijaviti prek RSPV-ja.

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
03/12/2020
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

Online
Zoom link
Kamnik, Slovenia
+ Google Map