Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KAJ JE ACCESS BARS TRETMA?

12/11/2018 18:00 - 19:00

Free

Si želite sprememb v svojem življenju? Bi radi, da se vaše življenje odvija na bolj lahkoten način? Si želite delovati bolj umirjeno, ali pa si želite le mirnejši spanec? Bi želeli biti bolj uspešni, brez dodatnih vložkov truda in denarja? Kaj če bi lahko spremenili vse v svojem življenju?

Pa veste, da vam vse to in še marsikaj omogoča Access bars tehnika, ki jo po svetu uporablja že na tisoče ljudi in z njimi živi življenje v polnosti sebe.

Acssess bars tretma je sproščujoč dotik 32 točk na glavi, ob katerem na učinkovit in preprost način sprostimo vse, kar nas omejuje pri tem, da bi v življenju z lahkoto prejemali in zaživeli sebe na lahkoten način.

Po tretmaju postanemo bolj zavedni sebe, svojega telesa in vsega okoli nas. Postanemo bolj prisotni v svojem življenju, preteklost se nam v prihodnost ne projicira več na enak način. Dejansko spremenimo verjetnost naših možnosti v prihodnosti.

Access Bars® je prva stopnja v Access Consciousness®, ki nam daje možnost, da spremenimo vse, kar v našem življenju ne deluje.

Predstavitev bo vodila Access Bars facilitatorka Nada Plut.

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
12/11/2018
Time:
18:00 - 19:00
Cost:
Free

Organizer

Nada Plut

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map