Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KIK ME – predstavi svojo startup idejo pred poslovnimi angeli v okviru KIKštarter Pospeševalnika

25/04/2018 17:00 - 19:00

V KIKštarter pospeševalnik so vključeni uspešni poslovneži, ki želijo poleg finančnega vložka, pomagati tudi z znanjem, izkušnjami ali socialno mrežo. Startupom ponujamo priložnost, da se predstavijo, ter tako dobijo potreben kapital, dodatno znanje ali mentorja za njihovo hitrejšo rast. Sklad s svojimi izkušnjami in z občasnim sodelovanjem dopolnjujejo zagonsko ekipo, predvsem na razcepnih točkah.

V zameno za finančni vložek sklad pridobi manjšinski delež v podjetju. Višina deleža je odvisna od vrednotenja poslovne ideje, panoge in tržne uveljavljenosti izdelka, hkrati pa je ključnega pomena, da je vaša ekipa za uspeh pripravljena trdo delati in v partnerskem odnosu sodelovati pri razvoju podjetja.

V prvi fazi sklad podpira startup ideje v višini med 5.000 in 25.000 €.

Ekipa ima na voljo pol ure, od tega je na voljo 10 minut za predstavitev in 20 minut za vprašanja komisije.

Predstavitev mora vsebovati:

  • Poslovno idejo (vaša poslovna ideja mora vsebovati oceno potrebe na trgu in predlog vaše rešitve tega problema).
  • Tržni potencial (Ključni del uspeha vašega zagonskega podjetja je dobro poznavanje tržnega potenciala vašega izdelka, prodajnih poti in vaših tekmecev).
  • Unikatno prodajno vrednost (Za dolgoročen uspeh in prepoznavnost potrebuje vaš produkt unikatno prodajno vrednost, s katero vas bo tržišče prepoznalo kot optimalno izbiro)
  • Predstavitev ekipe (potrebna je zagonska ekipa, ki je predana in ciljno usmerjena, predvsem pa tržno naravnana, s produktno-razvojnimi in finančnimi potenciali
  • Predlog sodelovanja ( višina želenih sredstev, ponujen delež v podjetju)

Pošljite nam elektronsko sporočilo o prijavi in poslali vam bomo obrazec za prijavo, prijavne obrazce zbiramo do petka 20.04.2017 na info@kikstarter.si

V enem dnevu od prijave boste dobili povratno informacijo ali je bila vaša ideja sprejeta na KIK ME

DOGODEK je za javnost zaprt!!!!!!

Details

Date:
25/04/2018
Time:
17:00 - 19:00

Organizers

KIKštarter
KIKštarter Pospeševalnik d.o.o.