Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KIK Me – Predstavitev poslovne ideje pred investitoriji

20/11/2019 17:30 - 18:30

Svojo idejo lahko predstavite na dogodkih KIK ME. Sklad prvenstveno podpira startup ideje v višini med 5.000 in 30.000 €, v kolikor je ideja na trgu uspešna pa lahko startup računa tudi na poslovne angele in na drugo fazo vložka.

V KIKštarter pospeševalnik so vključeni uspešni poslovneži, ki želijo poleg finančnega vložka, pomagati tudi z znanjem, izkušnjami ali socialno mrežo. Startupom ponujamo priložnost, da se predstavijo, ter tako dobijo potreben kapital, dodatno znanje ali mentorja za njihovo hitrejšo rast. Sklad s svojimi izkušnjami in z občasnim sodelovanjem dopolnjujejo zagonsko ekipo, predvsem na razcepnih točkah.

KAKO DELUJE?

V zameno za finančni vložek sklad pridobi manjšinski delež v podjetju. Višina deleža je odvisna od vrednotenja poslovne ideje, panoge in tržne uveljavljenosti izdelka, hkrati pa je ključnega pomena, da je  ekipa za uspeh pripravljena trdo delati in v partnerskem odnosu sodelovati pri razvoju podjetja.

V kolikor se želite prijavite pošljite sporočilo, da vam pošljemo prijavnico. V prijavnico boste opisali idejo, kaj boste prodajali, cena, poslovni model, konkurenca. Izpolnjeno prijavnico morate vrniti do 18. 11. Prijave zbiramo na info@kikstarter.si

Details

Date:
20/11/2019
Time:
17:30 - 18:30

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map