Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KIK ME: Predstavitev poslovne ideje pred investitorji 5/6

22/09/2020 17:00 - 19:00

💣Svojo poslovno idejo lahko predstavite na dogodkih KIK ME. Sklad prvenstveno podpira startup ideje v višini s finančnim vložkom med 5.000 in 30.000 €. Če je ideja na trgu uspešna, lahko startup kasneje računa tudi na pomoč poslovnih angelov in na drugo fazo vložka.💣

Sklad je v preteklosti že podprl nekaj uspešnih zgodb. Med njimi sta tudi Sleepy Bottle (https://www.sleepybottle.com/) in Gaia Naturelle (https://www.gaianaturelle.com/).

V KIKštarter pospeševalnik so vključeni uspešni poslovneži, kiso pripravljeni startupom pomagati tako s finančnim vložkom kot tudi z znanjem, izkušnjami ali socialno mrežo. Startupi dobijo možnost, da svojo idejo predstavijo na dogodkih KIK ME. Če jih poslovneži izberejo, prejmejo kapital, ki ga potrebujejo, znanje ter mentorja, ki jim pomaga pri hitrejši rasti. Sklad s svojimi izkušnjami in z občasnim sodelovanjem dopolnjuje zagonsko ekipo, predvsem na razcepnih točkah.

❓KAKO DELUJE❓

Sklad v zameno za finančni vložek pridobi manjšinski delež v podjetju. Višina deleža je odvisna od vrednotenja poslovne ideje, panoge, v kateri startup deluje, in tržne uveljavljenosti izdelka. Pri tem je ključnega pomena, da je ekipa za uspeh pripravljena trdo delati in v partnerskem odnosu sodelovati pri razvoju podjetja.

V kolikor se želite prijavite, nam pošljite sporočilo, mi pa vam bomo poslali prijavnico. V njej boste opisali svojo poslovno idejo, navedli cene, poslovni model in opisali konkurenci. Izpolnjeno prijavnico nam morate poslati najkasneje 20.9.2020.

✍Prijave zbiramo na info@kikstarter.si

Details

Date:
22/09/2020
Time:
17:00 - 19:00

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map