Loading Events
 • This event has passed.

KIK OFF: B2B prodaja na praktičnih primerih – 15 let izkušenj

15 decembra, 2022 @ 10:00 - 12:00

Tokratno predavanje bo namenjeni B2B prodaji, kjer bomo na praktičničnih primerih obdelali vse prodajne procese, tako sodobne s poudarkom na avtomatizaciji, kot klasične npr. telefonska prodaja, sestanki. 

Delavnico oz. predavnje bo vodil Martin Korenjak, v 2 urah pa nam bo predstavil vse prodajne taktike in organizacijo prodajnih procesov, ki jih je uspel vzpostaviti v svojih 15 letnih izkušnjah.

Svoje znanje je nabiral predvsem, kot soustanovitelj 3-eh podjetij, svojo kariero pa je začel kot tržnik oglasnega prostora v reviji Računalniške novice in vodilnega IT portala. Kot vodja prodaje je hitro osvojil precej znanja, kasneje pa se posvetil svojim projektom. 

 Pomagal je ustanoviti 3 podjetja, ki so se pozicionirala kot vodilna v svoji branži. 

Omisli.si je krovna platforma, ki pametno povezuje ponudnike in iskalce storitev na slovenskem trgu. Mesečno beležijo preko 150.000 obiskovalcev, pridruženih je že 8.500 podjetij, vsak mesec pa se pridružijo številna nova. Za hitro rast skrbi ekipa 4-ih tržnikov. 

Ribiskekarte.si je prvi in edini spletni servis za nakup ribiških dovolilnic na svetu, kjer lahko z nekaj kliki kupite ribolovno dovolilnic. Upravljalcem ribolovnih območij pa zagotavlja nemoten in 100% pretok denarja brez možnosti poneverb, ter pametno upravljanje ribolovnih območij s pomočjo sodobne tehnologije. Začeli so kot pionirji oz. praktično prvi spletni ponudnik, ki je omogočil nakup kart preko spleta. Storitev je kasneje zaživela tudi Avstrijskem trgu. 

Harmonia.si je vodilni ponudnik masaž na delovnem mestu. Iz manjšega ponudnika (5 strank)  je s pomočjo Martina, podjetje samo v 2 letih zrastlo praktično v največje masažno podjetje, v Sloveniji. Masaže po podjetjih izvajajo za več kot 100 rednih naročnikov, med njimi tudi večja podjetja kot so: Adriatic Atlantic Grupa, Zavarovalnica Triglav, Generali, NKBM, Sparkasse itd. 

Vse to ne bi bilo mogoče brez avtomatizacije prodajnih procesov. Delavnica je primerna predvsem za tiste, ki ste v b2b prodaji oz. prodajate svoje izdelke ali storitev podjetjem. 

Pozor: Na delavnici se ne boste naučili kako narediti Facebook oglas za končne stranke. 

Poudarek bo na praksi, teorije ne bo ali jo bo zelo malo. No hidden agendas. Na bo še eno predavanje, kjer boste 2 uri poslušali upssel za dražjo delavnico. Poudarek bo tudi na izmenjavi znanj, saj lahko v živo pregledamo strategijo ali optimizacijo vaših prodajnih procesov. 

Vsebina:

 1. Ali stara šola prodaje še vedno deluje? Ali so se prodajni sestanki res v celoti preselili na zoom? Trendi na področju b2b prodaje. 
 2. Kako pripraviti produktiven prodajni telefonski pitch (primerno za vse branže). 
 3. CRM-ji. Kako izbrati crm, če ste one man band in kako, če imate širšo prodajno ekipo oz. večjo bazo strank? Kako organizirati CRM in prodajne procese glede na vaše potrebe. 
 4. Marketing automation oz. leadi na autopilotu? Linkedin sales navigator + lemlist integracija. Naučili se boste kako pridobiti kontakte po linkedinu in avtomatizirati prodajo. 
 5. Kje vse so na voljo še kontakti podjetij? Skladni z GDPR uredbo. Kako izgraditi in vzdržavati bazo potencialni strank. 
 6. Zaposlitev in motivacija prodajnih kadrov. Kako potekajo postopek izbire in načini plačila. 
 7. Prodaja preko newslettrov (da/ne) kakšne rezultate lahko pričakujete?Katero orodja so na voljo za pošiljanje newsletrrov? Mailchimp vs. Mailerlite 
 8. Prodaja preko priporočil. Kako nagovoriti obstoječe stranke, da vas priporočijo dalje?
 9. Lead generation preko Facebooka. 
 10. Darilni boni in Affialite sodelovanja kot oblika kreiranja prodajnih priložnosti. 
 11. Poslovna partnerstva. Kako izbrati prave partnerje. Primer Omisli.si & Telekom.
 12. SEO oz. optimizacija za spletne iskalnike. Kdaj je smiselno vlagati sredstva v ta kanal? 
 13. Mreženjski dogodki in konference. Kako pridobivati in vzdrževati bazo kontaktov, ki jih pridobite na dogodkih. Gradnja socialnega kapitala. 
 14. Upsell/downsell. Kako kreirati tovrstne ponudbe.
 15.  Specializacija vs. povečanje asortimana
 16. S pozicioniranjem do vodilnega mesta v panogi. 

Delavnica bo potekala v četrtek, 15. decembra 2022 ob 10. uri. Dobimo se v KIKštarterju.

PRIJAVE NA DELAVNICO: https://forms.gle/6ebwxWg1MtMPKVFi6

Details

Date:
15 decembra, 2022
Time:
10:00 - 12:00
Event Category:
Event Tags:
,
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več