Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KIK OFF pogovor: Darja Končarevič- Bazilika in Bife

20/10/2021 18:00 - 20:00

Pogovorni večer z Bazilika Darja Bife

 

V sredo, 20. oktobra 2021 bomo v KIKštarterju spoznali Darjo Končarevič.

Darja je lastnica ene najprijetnejših restavracij v Ljubljani- Bazilike, no v bistvu kar treh Bazilik in še Bifeja, jeseni 2021 pa se je razširila še v Kranj.

Na spletni strani piše, da se je “Bazilika rodila iz ljubezni do kuhanja, hrane in druženja. Njihova osnovna zgodba je družinska in izhaja iz želje biti preprost in hkrati malo drugačen. Pri tem pa si želijo ustvariti zgodbo, ki bo trajala in pustila pečat.”

Darja je tudi avtorica kuharske knjige Toplo priporočam– knjige z enostavnimi, a prefinjenimi recepti.

Da dela res odlično, je dokaz tudi to, da je bila Bazilika letos uvrščena na seznam restavracij, ki jih je po francoskem vodniku Gault&Millau nujno potrebno obiskati.

Če Darje še ne poznate, morate vedeti, da imate v Baziliki občutek, kot bi bili pri Darji doma, tam se mešata domačnost in svetovljanstvo, tradicija in sodobnost. V Baziliki se vsakdo dobro počuti.

Kakšna je bila Darjina poslovna pot- kako je počasi rasla tako z restavracijami kot ekipo in vseeno ohranila pristnost, kako se loteva marketinga- je bolj za tradicionalne medije ali sodobne, kako usklajuje zahteven dejavnost, kar gostinstvo sigurno je, z zasebnim življenjem in še in še, bomo izvedeli na dogodoku v Zadrugi KIKštarter.

 

Prijave: https://forms.gle/W47BAJ47MT4oeB9RA

Za udeležbo na dogodku je potreben PTC pogoj. Število mest je omejeno.

 

 

 

 

Details

Date:
20/10/2021
Time:
18:00 - 20:00
Event Category: