Loading Events

« All Events

KIK OFF pogovor: Manca Šalehar

10 March 18:00 - 20:00

Manca Šalehar Wolt

Manca Šalehar je vodja marketinga pri podjetju Wolt, ki se ukvarja z dostavo prehrambenih živill od najljubših restavracij do vašega doma. Wolt z marketinškega vidika izstopa predvsem v tem, da z minimalnim budgetom izpeljejo kampanije, ki dosežejo veliko število uporabnikov.

Manca je bila pred Woltom dela ekipe Viberate, podjetja, ki se osredtoča na glasbeni svet in predvsem njegovo rast, bila pa je tudi del agencija F2 in Propiar, kjer je sodelovala z naročniki, kot so Volkswagen, Spar, Adidas, Petrol in Dana.

Da se iz hobija lahko razvije tudi posel- ali vsaj služba, je dokazala pri podpori in pomoči pri lokalnem festivalu ŠVIC, ki je iz Trebnjega postal vseslovenski, če ni glas o festivalu celo segel tudi izven naših meja.

Da Manco, poleg ljubezni do glasbe spremlja tudi ljubezen do hrane, dokazuje tudi, sodelovala pri pozicioniranju dveh blagovnih znamk in sicer Rok’s peanutt butter in La popsi. Ja, ona je razlog, zakaj si vsi tako želimo arašidovega masla, saj je uspešno skrbela za stategijo priljubljenosti arašidovega masla, Popsikama pa je pomagala predvsem na področju piara, javnega nastopanja in pri postavitve primerne komunikacije znamke z javnostjo. Menimo, da je svoje delo opravila odlično, kaj ne?

Z Manco bomo na dogodku govorili o:

– kje najde ideje za vse makretinške akcije,

– kaj bi svetovala malim podjetnikom, kako se lotiti marketinga in predstavitve blagovne znamke javnosti,

– vpliv korona krize na posel,

kako uresničevati ideje in cilje, ki je mednarodno podjetje.

Povezavo do Zooma bomo poslali 15 minut pred dogodkom v tvoj poštni nabiralnik.

OBVEZNA PREDHODNA PRIJAVA NA: https://bit.ly/3p8qWxc

Več informacij: info@kikstarter.si

Details

Date:
10 March
Time:
18:00 - 20:00
Event Category: