Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KIK OFF – Spletne platforme z Omisli.si, Beeping.si in Kuponko.si

30/01/2018 19:00 - 20:30

Tokratni večer bo namenjen spletnim platformam. Gostje večera bodo ustanovitelji platform Omisli.si in Beeping.si ter portala Kuponko.si


Omisli.si-Martin Korenjak

Omisli.si pametno povezuje ponudnike in iskalce različnih storitev. Za Omisli.si stoji izkušena ekipa, ki je do danes posredovala že preko 25.000 strank več kot 5.000 podjetjem. Preko Omisli.si so iskalci in ponudniki sklenili za preko 712.000 EUR poslov. Njihova misija je pametno povezati lokalne ponudnike storitev, ki jim zaupamo, s preverjenimi iskalci znotraj platforme Omisli.si.


Beeping.si- Jan Dobrilovič

Beeping je spletna platforma, ki omogoča enostavno naročanje predhodno preverjenih in usposobljenih čistilcev za dom. Rešuje težave lastnikov in najemnikov nepremičnin, Airbnb gostiteljev, kot tudi čistilcev, ki so danes zaradi delovanja na črnem trgu omejeni pri trženju svojih storitev

Storitev je v Sloveniji zaživela lani spomladi, danes ima že 2500 registriranih uporabnikov in beleži v povprečju 30-odstotno mesečno rast naročil. Letos so svoje poslovanje razširili že na Hrvaški trg.

Obe podjetij sta prejeli investicijo podjetniškega sklada SK75.

 

Denis Potočnik- Kuponko.si

Denis je ustanovitelj največjega spletnega portala za skupinsko nakupovanje v Sloveniji, znanega pod imenom Kuponko.si. Portal Kuponko.si je ravnokar prodal in se posvetil novim spletnim projektom, med njimi::  Promokode.si, Mediastar – Vesolje speltnih trgovin, Fundacija Zaokroži in doniraj.

 

Dogodek je brezplačen.

Details

Date:
30/01/2018
Time:
19:00 - 20:30
Event Tags:

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map