Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KIK ON: Aleš Vičič; Nadzorovanje stresa v podjetništvu.

12/12/2019 17:00 - 20:00

Free

V četrtek, 12.12.2019 nas bo v KIKštarterju obiskal mag. Aleš Vičič.

Aleš je že več kot 20 let eden vodilnih strokovnjakov za psihološko pripravo športnikov, skozi celotno kariero pa je tesno povezan tudi s sekcijo za psihologijo športa pri Društvu psihologov Slovenije, katere član je tudi. Njegovo poslanstvo je, da športniki, s pomočjo psihološkega napredka vrhunsko funkcionirajo in s tem dosegajo vrhunske rezultate. V tem času je svetoval več kot 400 športnikom in trenerjem iz več kot 40 športov. Največji doprinos slovenskemu športu je dal v dolgoročnem svetovanju 130 vrhunskim športnikom, od tega 60 Olimpijcem.

Je ustanovitelj, mentor in vodja vodilnega strokovnega tima športnih psihologov v Sloveniji: Podpora vrhunskim dosežkom, ki danes ponuja storitve vsem športnim zvezam, klubom, šolam in posameznikom po vsej Sloveniji. Svetovanja za spoprijemanje s stresom in izboljšanje učinkovitosti ponujajo tudi za ljudi iz drugih zahtevnih poklicev: vodstvene in ključne kadre v podjetjih, zdravnike, umetnike, izvajalce, učitelje in druge.

V četrtek se bo Aleš v KIKštarterju posvetil nadzorovanju stresa v podjetništvu. Ste opazili, da ste utrujeni, izčrpani ali izgoreli? Težko ostanete mirni, fokusirani ali visoko produktivni? Si želite v visokem stresu postati še bolj učinkoviti? Potem vam je četrtkova delavnica pisana na kožo.  Delavnica bo potekala v majhni skupini na zelo interaktiven način, saj se bo Aleš posvetil vsakemu posamezniku posebej.

Število mest je zelo omejeno zato pohitite s prijavami!

Udeležba na dogodku je brezplačna! Obvezne prijave preko RSVP-ja!

Vljudno vabljeni.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
12/12/2019
Time:
17:00 - 20:00
Cost:
Free