Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KIK ON: Boštjan Špehonja; Etično hekanje in informacijska varnost

30/10/2019 18:00 - 19:30

Free

V sredo, 30. oktobra 2019, nas bo v KIKštarterju obiskal Boštjan Špehonja, certificirani etični heker in specialist informacijske varnosti.

 

So vam v podjetju vdrli v vaše računalniško omrežje? Ali pa elektronsko pošto? Vas zanima, kako lahko to preprečite? Ali pa bi celo sami radi postali etični heker? Če bi radi vedeli, zakaj dobivate nezaželena sporočila, ali pa zakaj je USB ključek lahko nevaren, se nam pridružite v sredo, 30. oktobra, ob 18. uri v Kikštarterju. Višji svetovalec na področju informacijske varnosti in etični heker Boštjan Špehonja nam bo razložil vrste aktualnih spletnih prevar in predstavil delo etičnega hekerja –kako potekajo zunanji in notranji varnostni pregledi, pregledi spletnih strani in aplikacij.

Boštjan Špehonja je višji svetovalec na področju informacijske varnosti s kar nekaj mednarodno priznanimi certifikati na področju etičnega hekanja. Sodeluje z več podjetji, kjer je zadolžen za izvajanje varnostnih pregledov ter penetracijskih testov v kompleksnejših okoljih. Pregled svojega IKT okolja so mu zaupale banke, zavarovalnice, ministrstva in mnoga druga podjetja, izvaja pa tudi izobraževanja in delavnice na temo varne uporabe interneta in etičnega hekanja. Je soustanovitelj fundacije SICEH (Slovenian Certified Ethical Hackers) ter gostujoči strokovnjak na Univerzi v Mariboru in Gea Collegu, zraven pa vodi še svoje podjetje GO-LIX d.o.o.

Brezplačna udeležba!

Obvezne prijave preko RSVP-ja.

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
30/10/2019
Time:
18:00 - 19:30
Cost:
Free

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map