Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

KIKMe: Predstavitev poslovne ideje pred investitorji 2/3

24 March 17:00 - 19:00

💣Svojo idejo lahko predstavite na dogodkih KIK ME. Sklad prvenstveno podpira startup ideje v višini med 5.000 in 30.000 €, v kolikor je ideja na trgu uspešna pa lahko startup računa tudi na poslovne angele in na drugo fazo vložka.💣

Sklad je v preteklosti že podprl nekaj uspešnih zgodb med drugim tud Sleepy Bottle (https://www.sleepybottle.com/) in Gaia Naturelle (https://www.gaianaturelle.com/).

V KIKštarter pospeševalnik so vključeni uspešni poslovneži, ki želijo poleg finančnega vložka, pomagati tudi z znanjem, izkušnjami ali socialno mrežo. Startupom ponujamo priložnost, da se predstavijo, ter tako dobijo potreben kapital, dodatno znanje ali mentorja za njihovo hitrejšo rast. Sklad s svojimi izkušnjami in z občasnim sodelovanjem dopolnjujejo zagonsko ekipo, predvsem na razcepnih točkah.

❓KAKO DELUJE❓

V zameno za finančni vložek sklad pridobi manjšinski delež v podjetju. Višina deleža je odvisna od vrednotenja poslovne ideje, panoge in tržne uveljavljenosti izdelka, hkrati pa je ključnega pomena, da je ekipa za uspeh pripravljena trdo delati in v partnerskem odnosu sodelovati pri razvoju podjetja.

V kolikor se želite prijavite pošljite sporočilo, da vam pošljemo prijavnico. V prijavnico boste opisali idejo, kaj boste prodajali, cena, poslovni model, konkurenca. Izpolnjeno prijavnico morate vrniti do 20.3.2020.

✍Prijave zbiramo na info@kikstarter.si

Details

Date:
24 March
Time:
17:00 - 19:00

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map