Loading Events

« All Events

 • This event has passed.

KIKštarter novoletna zabava

20/12/2019 19:00 - 21/12/2019 06:00

V letu 2019 smo nanizali številne podjetniške uspehe, gostili mnogo zanimivih gostov in izpeljali odlične delavnice. Vse to se je zgodilo z vašo pomočjo, zato je prav, da se ob koncu leta zopet srečamo in nazdravimo novemu letu.

Na dogodek ste vabljeni vsi, ki ste povezani s KIKštarterjem, še posebej pa dobrodošli stanovalci, uporabniki, člani KIKštarterja in Podjetniškega kluba Kamnik. Ob tej priložnosti bomo podelili KIKštarter nagrade podjetjem in tistim posameznikom, ki so letos najbolj naredili največ. Nagrade bo podelil Matjaž Jug, predsednik zadruge KIKštarter.

Nagrade bomo podelili v naslednjih kategorijah:

 • Naj pitch
  Nagrada za podjetnike na začetku poti, ki so v tekočem letu gulili klopi v okviru Startup šole podjetništva ali na Startup Weekendu. Navdušili so s pravo idejo, energijo in znanjem. Nagrada je namenjena kot spodbuda za nadaljnjo delo in razvoj ideje.
 • Naj projekt (štart)
  Nagrada je namenjena podjetjem, ki so bila ustanovljena v letu 2019, ki že delujejo, toda so še na začetku poslovne poti. Njihovo delo nas je navdušilo in smo prepričani, da bodo v svojem delu izredno uspešni tudi v prihodnosti.
 • Naj napredek (rast)
  Podjetje, ki že deluje nekaj let in nas navdušuje z rastjo, število zaposlenim in razvojem. Najbolj prestižna KIKštarter nagrada.
 • Naj sodelavnik                                                                                                                                                                                 Prostor za sodelo je prostor, kjer si stanovalci in uporabniki pomagajo med sabo. Nekje velja, da moramo  5 odstotkov časa nameniti pomoči ostalim. Ta oseba gre izven svojih okvirov, to je oseba, ki je pustila največ vtis med stanovalci. Naj  sodelovnik je izglasovan na tajnih volitvah med stanovalci.
 • Naj podpornik
  Oseba, podjetje ali organizacija, ki je največ prispevala k razvoju KIKštarterja.
 • Naj udarnik
  Naj uradnik je stanovalec KIKštarterja, ki je v tekočem letu največ ur preživel v pisarni, delal je od jutra do večer in občasno tudi čez noč. To je prestižna nagrada, ki zahteva znoj, kri in solze.
 • Alumni člani
  So stanovalci, ki so zapustili KIKštartarter zaradi rasti, sedaj uspešno nadaljujejo svojo zgodbo izven KIKštrterja.

Terminski plan:
– 19.00 : Začetek zabave
– 20.00 : Podelitev letnih nagrad in alumni članstev
– podelitve nagrad, neformalno druženje stanovalcev

 

Izredno bomo veseli vaše prisotnosti in druženja. Tako kot vsako leto bo druženje predvsem zabavno, čaka nas prigrizek in pijača, poskrbeli bomo za glasbo.

Za stanovalce, uporabnike, člane KIKštarterja in Podjetniškega kluba Kamnik je prispevek v višini 5 €, za nečlane 10 €. Prosim sporočite vašo udeležbo čimprej na info@kikstarter.si Ob prijavi napišite ime in priimek vseh udeležencev.

Details

Start:
20/12/2019 19:00
End:
21/12/2019 06:00

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map