Loading Events

« All Events

Mark Kalin: Trendi svetovnih inovacij

15 October 18:00 - 20:00

Free
Svetovni trendi inovacije

Če te zanimajo aktualni trendi na področju svetovnih inovacij, potem se nam pridruži na dogodku, ki bo potekal v četrtek, 15. oktobra, v KIKštarterju. Predavanje bo vodil Mark Kalin, direktor švedskega investicijskega sklada 1337Works AB. Sklad povezuje dve velesili; Evropo in Azijo, sedeži le-tega pa se nahajajo na Švedskem, v Sloveniji in v Arabskim Emiratih.

Velik potencial na področju inovacij naj bi bil opazen prav v Sloveniji oziroma na področju jugovzhodne Evrope, saj se ravno na tem območju rojevajo številne inovativne ideje in startupi.

Pred zasedbo te funkcije je bil Mark vodja poslovnega razvoja pri podjetju Geneplanet, kjer je vodil mednarodno ekipo na različnih trgih. Mark je bil 3 leta tudi vodja razvoja in novih tehnologij v družbi BTC d.d., ki je v nekaj letih preoblikovala BTC City v inovativno, pametno mesto, s tem pa se je uvrstila med najbolj inovativna podjetja v Sloveniji.

Mark je tudi strokovnjak za vzpostavitev inovacijskih ekosistemov, transformacij kultur in organizacij, poslovni svetovalec, podjetnik, strokovnjak za vzpostavitev visoko zmogljivih virtualnih timov ter inovator prve socialne platforme Beyond Leadership, ki združuje gospodarstvenike in akademijo. S strani Narodne in univerzitetne knjižnice (NUK) je le-ta prejela mednarodno standardno številko za serijske publikacije ISSN (International Standard Serial Number) in sicer: ISSN-2712-5912.

Na dogodku je skladno z navodili NIJZ obvezna uporaba zaščitne maske.

Na dogodek se je treba prijaviti prek RSPV-ja.

Dogodek je za člane in uporabnike KIKštarterja brezplačen. Za ostale znaša vstopnina, ki se jo poravna na samem dogodku, 10€.

ZAGOTOVITE SI SVOJO UPORABNIŠKO IZKAZNICO ZA LETO 2020 ZA 15€. Z UPORABNIŠKO IZKAZNICO POSTANETE UPORABNIK KIKŠTARTERJA IN SI S TEM ZAGOTOVITE BREZPLAČEN VSTOP NA VSE DOGODKE V LETU 2020.

 

RSVP

29 available Prijava na dogodek Trendi svetovnih inovacij
Send RSVP confirmation to:

Details

Date:
15 October
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map