Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Moja izkušnja pred, med in po Štartaj Slovenija.

20 February 18:00 - 20:00

Free

V četrtek, 20. 2. 2020, vas vabimo na dogodek, na katerem boste spoznali podjetnike, ki so svojo poslovno pot začeli v naših prostorih in jo kasneje nadaljevali v oddaji Štartaj Slovenija.

Naši gostje bodo:

Mirza Ljubljankič iz podjetja Belife d.o.o. z napitkom BeLife kombuča, ki je v 4. sezoni Štartaj Slovenija prejel naziv hit produkt leta 2019
Maj Hrovat in Luka Sinček iz podjetja Bevo d.o.o. s 100% rastlinskim burgerjem blagovne znamke Altburger
Anja Bordon iz podjetja Hungry Skin d.o.o. z blagovno znamko Gaianaturelle

Vsi podjetniki so v oddaji Štartaj Slovenija uspešno predstavili svoje produkte, danes pa kujejo nove uspehe. Kljub temu, da jim je Spar pomagal vzpostaviti dobre temelje za uspešen razvoj blagovne znamke, pa je moral iti vsak od njih čez vzpone in padce, da so lahko prišli tja, kjer so danes.

Za vsakega od njih je bilo Sparovo povabilo v oddajo uresničitev njihovih sanj. Se je pa z udeležbo v projektu pravo delo šele dobro začelo, saj je imeti dober produkt eno, proizvesti le-tega v količinah, primernih za velikega trgovca, pa drugo.

Tako je moral tudi Mirza v 3. sezoni odkloniti Sparovo povabilo k sodelovanju v oddaji, saj ni bil zmožen izpolniti njihovih zahtev. Maj in Luka sta morala po drugi strani sredi sezoni sprejeti pomembno odločitev in prestaviti izdelek s polic v zamrzovalnike. Anja je do ideje za svoj produkt prišla po izgubi službe, ko je odkrila, da mora posvečati svojemu telesu več pozornosti. Vsem gostom je na koncu uspelo podpisati pogodbo s Sparom in z njim uspešno sodelujejo še danes.

V pogovoru z njimi boste izvedeli, kaj se je dogajalo pred začetkom oddaje, kakšne so njihove izkušnje s samim projektom in kje se nahajajo danes, ko so se žarometi in kamere ugasnili.

Izvedeli boste tudi, kakšno vlogo je imel KIKštarter na njihovi poti do uspeha in s tem pridobili informacije, če lahko tudi vam pomagamo pri grajenju vaše podjetniške zgodbe.

Na dogodek se je potrebno prijaviti preko RSPV-ja.

Dogodek je za člane in uporabnike KIKštarterja brezplačen. Za ostale znaša vstopnina, ki se poravna ob vhodu 10€.

Zagotovite si svojo uporabniško izkaznico za leto 2020 za 15€. Z uporabniško izkaznico postanete uporabnik KIKštarterja in si s tem zagotovite brezplačen vstop na vse dogodke v letu 2020.

Uporabniško izkaznico si lahko prav tako zagotovite na vhodu na dan dogodka.

Vljudno vabljeni.

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
20 February
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map