Loading Events

« All Events

Nika Močnik: Kako izkoristiti trenutni potencial virtualnih in hibridnih dogodkov?

5 November 18:00 - 20:00

Free
Dogodek Nika Močnik

V četrtek, 5. novembra, bomo v KIKštarterju gostili podjetnico in predavateljico Niko Močnik, ki se poklicno posveča predvsem organizaciji različnih dogodkov. To področje pa je v letu 2020 zaradi pandemije doživelo precejšen upad in številni ljudje, ki delujejo v tej panogi, so se znašli v stiski. Dogodki, ki so se pred tem odvijali v živo, so se v precejšnji meri preselili na splet. Kako torej izkoristiti trenutno stanje v svoj prid? Kakšen potencial predstavljajo virtualni dogodki?

Nika Močnik se je z organizacijo dogodkov prvič srečala v študentskih letih in se kmalu za tem podala tudi v podjetniški svet. Danes se ukvarja z organizacijo delavnic na temo organizacije dogodkov, javnega nastopanja in podjetništva. Deluje tudi kot mentorica in zainteresirane posameznike pripravlja na njihove javne nastope. Aktivna je tudi kot moderatorka dogodkov. Nika je hkrati prejemnica nagrade Conventa Best Meeting Event Award, ki jo je prejela za izvedbo prvega TEDx dogodka na letalu. Je tudi lastnica licence TEDxLjubljana in gostujoča predavateljica na Večeru dobrega stika. Poleg podjetja Eventnika je ustanovila tudi uspešni blagovni znamki Pravljični trenutek in Luxury bride.

Na dogodku je skladno z navodili NIJZ obvezna uporaba zaščitne maske.

Na dogodek se je treba prijaviti prek RSPV-ja.

Dogodek je za člane in uporabnike KIKštarterja brezplačen. Za ostale znaša vstopnina, ki se jo poravna na samem dogodku, 10€.

ZAGOTOVITE SI SVOJO UPORABNIŠKO IZKAZNICO ZA LETO 2020 ZA 15€. Z UPORABNIŠKO IZKAZNICO POSTANETE UPORABNIK KIKŠTARTERJA IN SI S TEM ZAGOTOVITE BREZPLAČEN VSTOP NA VSE DOGODKE V LETU 2020.

 

RSVP

29 available Prijava na dogodek Kako izkoristiti trenutni potencial virtualnih dogodkov
Send RSVP confirmation to:

Details

Date:
5 November
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map