Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Pozornost & Spomin: Kako vplivata na vaš uspeh pri delu

07/02/2018 18:00 - 19:00

Kaj imajo pri svojem delu skupnega računovodja, računalničar in refleksoterapevt?

Druži jih črka R na začetku besede, z vsemi ostalimi poklici (od avtomehanika in bančnika do založnika ter živilskega tehnologa) pa imajo skupno to, da brez vitalnih možganov težko opravljajo svoje delo.

Na delavnici bomo spoznali kaj in kako delajo naši možgani – kdaj nas peljejo naokoli, kako so prepletene posamezne kognitivne funkcije (pozornost, spomin, zaznavanje in vse ostale miselne sposobnosti, ki nam omogočajo razmišljanje in delovanje) ter kam nas vodi kronična izpostavljenost stresu.

Dotaknili se bomo tudi kratkih nasvetov, kako lahko z enostavnimi vajami izboljšamo svojo pozornost in spomin, zakaj spomin ni vedno kriv za pozabljanje in še kaj zanimivega, kar se skriva v naših možganih.

 

Predavateljica: Tina Štukelj (Bisterum.si)
Tina se je po več letih dela v farmacevtski službi vpisala na magistrski študij Kognitivna znanost, pustila dobro plačano zaposlitev in se posvetila iskanju ter ustvarjanju možnosti za kognitivni trening v Sloveniji. Po študijski izmenjavi na Dunaju je pod mentorstvom prodekana Fakultete za psihologijo Univerze na Dunaju (Univ.-Prof. Dr. Claus Lamm) uspešno zaključila magisterij iz Kognitivne znanosti in nato začela iskati možnosti za izvajanje kognitivnega treninga na domačih tleh.

 

Za člane: 0€ (letna članarina 10€)
Zunanji: 10€

Details

Date:
07/02/2018
Time:
18:00 - 19:00

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map