Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Prodajni Pitching – tips & tricks vplivanja in prepričevanja

13 February 18:00 - 20:00

Free

V četrtek 13.2.2020 ob 18:00 vas vabimo na dogodek, kjer boste v družbi predavateljice Mete Grošelj lahko nadgradili svoje prodajne veščine.

Ali lahko prodaš naročnino za časopis slepemu človeku? Morda se vam zazdi, da je odgovor DA skrajno neetičen – na predavanju pa boste izvedeli zakaj temu ni tako. V 90 minutah vam bo Meta Grošelj razkrila bistvene ključe vplivanja in prepričevanja, ki so skupne tako retoriki, kot prodaji 1:1.

Spopadli se boste s:

  • tremo, kongruenco,
  • točkami bolečine,
  • izgovori,
  • ovirami,
  • ter zapeljali pot proti ponudbi, ki slušatelju ali kupcu ponuja rešitev specifičnega problema.

Izvedeli boste kako ta problem odkrijete, kako z elementi retorike držite pozornost publike oz. kupca ter kako dosežete svoj cilj s pravim pozivom k akciji.

 

O PREDAVATELJICI:

Meta Grošelj je pisateljica, predavateljica‍, trenerka mehkih poslovnih veščin in coachinga, zavzeta pomagati ljudem in podjetniškim timom premagovati ovire, blokade in saboterje notranjih svetov.

Njena specializacija je področje javnega nastopanja, retorike in komunikacije, na katerem je kot več kot dve leti urila ljudi s celega sveta na Akademiji profesionalnih javnih govorcev Andyja Harringtona v Veliki Britaniji.

Meta je odlična govorka in motivatorka ter dobra znanka slovenskih konferenc in seminarjev. Svojo kariero je začela za radijskim mikrofonom, kasneje pa se je urila v ‘pitchanju’ oglaševalskih projektov. Njena marketinška ljubezen je pozicioniranje – kar je tudi njena konkurenčna distinkcija, poleg izpiljenega pogleda z zornega kota publike in percepcije trga. Ker sta retorika in prodaja nerazdružljiva pojma, se zadnja leta ukvarja tudi z radiranjem izgovorov in ovir, ki jih imajo podjetniki pri prodaji, kajti verjame, da je bistvo prodaje pomagati ljudem. Prodajalec je pro-dajalec in ne pro-jemalec. . Meta verjame v osebno odgovornost do rezultatov, ciljev in življenja, ki si ga želimo živeti. Njene knjige kot tudi treningi, teambuildingi in predavanja so polni dinamičnih zgodb, znanstvenih dognanj, psihologije ter koristnih napotkov, ki so ‘action ready’.

Delavnico organiziramo v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije in SPOT svetovanjem.

Brezplačna udeležba!

OBVEZNA JE PRIJAVA PREKO RSVP-JA.

Vljudno vabljeni.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj.

 

 

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
13 February
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map