Loading Events

« All Events

Robi Pritržnik: Prihodnost umetne inteligence

22 October 18:00 - 20:00

Free
Dogodek Robi Pritržnik

Te zanima, kakšni so svetovni trendi na področju umetne inteligence? Potem ne smeš zamuditi KIKštarterjevega dogodka na to temo, ki bo potekal v četrtek, 22. oktobra.

Umetna inteligenca oz. angleško artificial intelligence je interdisciplinarno področje, katerega namen je razvijati naprave, ki se vedejo na način, kot da imajo inteligenco. Zaradi skokovitega tehnološkega razvoja v zadnjih letih prihaja umetna inteligenca skoraj neopazno na vsa področja človekovega delovanja in spreminja naša življenja. Naj naštejemo le nekaj primerov uporabe umetne inteligence na področju e-poslovanja; “retargeting”, personalizacija, pogovorni robot oz. Chatbot, glasovno iskanje in podobno.

S trendi na področju umetne inteligence nas bo seznanil Robi Pritržnik, ki je ustanovitelj kreativne digitalne AR agencije Foreach Labs. Cilj agencije je ustvariti novo digitalno podobo resničnosti, pri kateri se prepletata virtualni in resnični svet ter omogoča popolnoma drug način zaznavanja okolja.

Na dogodku je skladno z navodili NIJZ obvezna uporaba zaščitne maske.

Na dogodek se je treba prijaviti prek RSPV-ja.

Dogodek je za člane in uporabnike KIKštarterja brezplačen. Za ostale znaša vstopnina, ki se jo poravna na samem dogodku, 10€.

ZAGOTOVITE SI SVOJO UPORABNIŠKO IZKAZNICO ZA LETO 2020 ZA 15€. Z UPORABNIŠKO IZKAZNICO POSTANETE UPORABNIK KIKŠTARTERJA IN SI S TEM ZAGOTOVITE BREZPLAČEN VSTOP NA VSE DOGODKE V LETU 2020.

 

RSVP

29 available Prijava na dogodek AR prihodnost
Send RSVP confirmation to:

Details

Date:
22 October
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map