Loading Events

« All Events

Rok Habinc & Damir Ibrahimagić Kopinic: Kako razmišljajo investitorji in čemu je smiselno nameniti pozornost?

8 October 18:00 - 20:00

Free
Dogodek Kako prepričati investitorje

Gosta tokratnega KIKštarterjevega dogodka, ki se bo odvijal v četrtek, 8. oktobra, bosta Rok Habinc in Damir Ibrahimagić Kopinic. Podrobneje nam bosta predstavila tematiko, ki je zanimiva za vse startupe, ki se nameravajo potegovati za finančna sredstva s strani investitorjev. Govor bo namreč tekel o tem, na kakšen način investitorji razmišljajo, kako jih prepričati in čemu naj v zvezi s tem podjetja namenjajo največ pozornosti.

Rok Habinc je tudi sam investitor, sicer pa podjetnik in izvršni direktor v investicijski družbi STH Management ter lastnik podjetja Strenia. Prispeval je k ustanovitvi enega prvih skladov tveganega kapitala v Sloveniji. V letu 2003 je Rok prevzel vodenje podjetja SCT Strojegradnja (danes Strenia), ki proizvaja stroje za obdelavo mineralov in večje varjene izdelke za trg strojegradnje. Od leta 2010 upravlja sklad tveganega kapitala STH Ventures. Je član nadzornih svetov in upravnih odborov v številnih podjetjih in skladih v Sloveniji, Bosni in Hercegovini ter v Črni gori.

Damir Ibrahimagić Kopinič ima 25 let izkušenj s finančnim svetovanjem, upravljanjem premoženja in investiranjem na finančnih trgih, saj se je pred, med in po študiju računovodstva in financ na London School of Economics ukvarjal s trgovanjem z delnicami za lastni portfelj in privatne investitorje. Od leta 2016 se posveča novim DLT tehnologijam in možnostim, ki jih ponuja tehnologija blockchain. Skupaj s partnerji je leta 2018 v Londonu ustanovil podjetje G+Quant, ki se ukvarja s svetovanjem, asistiranjem in pripravo startupov na investicije s strani profesionalnih investitorjev. S portfeljem startupov, strateških partnerjev in mrežo profesionalnih investitorjev ustvarjajo globalni startup ekosistem.

Iščete načine, kako bi s svojo podjetniško idejo prepričali investitorje? Potem je udeležba na dogodku za vas obvezna!

Na dogodku je skladno z navodili NIJZ obvezna uporaba zaščitne maske.

Na dogodek se je treba prijaviti prek RSPV-ja. Udeležba je za člane in uporabnike KIKštarterja brezplačna. Za ostale obiskovalce znaša vstopnina, ki se jo poravna na samem dogodku, 10 €.

ZAGOTOVITE SI SVOJO UPORABNIŠKO IZKAZNICO ZA LETO 2020 ZA 15€. Z UPORABNIŠKO IZKAZNICO POSTANETE UPORABNIK KIKŠTARTERJA IN SI S TEM ZAGOTOVITE BREZPLAČEN VSTOP NA VSE DOGODKE V LETU 2020.

RSVP

26 available Prijava na dogodek Kako razmišljajo investitorji?
Send RSVP confirmation to:

Details

Date:
8 October
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map