Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Štartaj svoj posel v agroživilstvu

08/11/2021 16:00 - 21:00

Agroživilstvo je raznolika in živahna panoga, polna priložnosti. Še posebej z vključevanjem IT reštev, znanja iz akademskega sveta ter sledenjem svetovnim trendom je v njej tudi v Sloveniji zraslo kar nekaj startupov. Ti poskušajo razviti izdelke, s katerimi bi uspešno nastopali ne samo na domačem temveč tudi na tujih trgih. Na dogodku bomo pogledali korake razvoja startup podjetja, spoznali nekaj agroživilskih startupov ter se pogovarjali z investitorji.

 

Pridružite se nam v ponedeljek, 8. 11., ob 16. uri, v prostorih Doma kulture Kamnik in spoznajte ključne korake pri razvoju startup podjetja:

  • 3 sestavine »dobre ideje«
  • 3 sestavine poslovne priložnosti
  • 3 ključne naloge podjetniške ekipe
  • 3 najpogostejši načini financiranja

 

Delavnico bo vodil dr. Blaž Zupan, podjetnik – soustanovitelj in solastnik več podjetij v Sloveniji in tujini, iz nekaterih je tudi že uspešno izstopil s prodajo deleža. Je aktiven investitor, mentor in svetovalec tako velikim podjetjem kot podjetnikom začetnikom. Na Univerzi v Ljubljani pa je nosilec podjetniških predmetov na več fakultetah – FKKT, NTF, EF ter FGG.

 

Svoje izzive na podjetniški poti bodo z nami delili zanimivi startupi iz sveta agroživilstva, med njimi tudi Waboost , Agriot ter Bevo.

 

Se sprašujete kako najti zagonski kapital, če razvijate lasten izdelek ali storitev v agroživilskem sektorju? Kaj zanima potencialne investitorje in kako se pripraviti na njih? Prisluhnite gostom in pridite do odgovora. Z nami bodo eni izmed najbolj aktivnih domačih investitorjev, zato bo pogovor gotovo zanimiv in poučen.

 

Dogodek bo potekal v skladu s PCT pogoji (Preboleli-Cepljeni-Testirani). 

 

Prijavite se na dogodek: https://bit.ly/3vtnbXI 

 

Dogodek poteka v organizaciji EIT Food Hub Slovenija in Biotehniške fakultete v sodelovanju s KIKštarterjem.

 

Details

Date:
08/11/2021
Time:
16:00 - 21:00
Event Tags:
,