Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

TikTok okrogla miza

01/10/2020 18:00 - 20:00

Free
TikTok okrogla miza

V četrtek, 1. oktobra, se bo v KIKštarterjevih prostorih odvijala okrogla miza na temo družbenega omrežja TikTok-a.

Gre za eno novejših družbenih omrežij, ki se je razvilo na Kitajskem, postaja pa čedalje bolj priljubljeno tudi med Slovenci. Za svojega so ga vzeli predvsem mladi, ki pripadajo starostni skupini od 16 do 24 let. Aplikacija omogoča snemanje in objavljanje kratkih videev, ki jim je možno dodati filtre in posebne učinke. Poudarek pri kreiranju posnetkov je v izražanju kreativnosti. Navedeno družbeno omrežje ima že skoraj 690 milijonov aktivnih uporabnikov po celem svetu.

Eden izmed gostov okrogle mize bo Dželo, gostinec iz okrepčevalnice Fast food Dželo, ki se nahaja na med Domžalami in Kamnikom. Navedena gostilna je postala izredno priljubljena, vanjo zahajajo gostje iz vse Slovenije. Za njeno prepoznavnost pa je v veliki meri odločilen prav TikTok, saj je bil na tej platformi objavljen video, ki je bil deležen že 33 tisoč ogledov. Dželu na TikToku sledi že več kot 80 tisoč ljudi, zbral pa je že več kot 1,7 milijona všečkov.

Drug gost okrogle mize bo Luka Čizmek, ki se trenutno ukvarja z vsebinskim marketingom na TikToku. Zainteresiranim posameznikom pomaga razumeti navedeno platformo in izkoristiti njen potencial. Sodeluje pa tudi z agencijami, ki želijo svojim strankam ponuditi kakovostne storitve TikTok marketinga. Svojo kariero na tem področju je Luka začel pri družinskem podjetju Orthodental.si, ki mu na TikToku sledi že 22 tisoč ljudi. Poleg tega vodi tudi agencijo, ki pomaga srednje velikim in velikim podjetjem uspešno vključiti TikTok v njihovo marketinško strategijo.

Če bi torej radi izvedeli več o TikToku in pridobljena znanja implementirali v svoje poslovanje, ste lepo vabljeni, da se nam pridružite na dogodku! 

Na dogodku je skladno z navodili NIJZ obvezna uporaba zaščitne maske.

Na dogodek se je treba prijaviti prek RSPV-ja.

Dogodek je za člane in uporabnike KIKštarterja brezplačen. Za ostale znaša vstopnina, ki se jo poravna na samem dogodku, 10€.

ZAGOTOVITE SI SVOJO UPORABNIŠKO IZKAZNICO ZA LETO 2020 ZA 15€. Z UPORABNIŠKO IZKAZNICO POSTANETE UPORABNIK KIKŠTARTERJA IN SI S TEM ZAGOTOVITE BREZPLAČEN VSTOP NA VSE DOGODKE V LETU 2020.

RSVP

Tickets are not available as this event has passed.

Details

Date:
01/10/2020
Time:
18:00 - 20:00
Cost:
Free

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map