Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Treecelet: Podjetniška zgodba, ki spreminja svet

10 September 18:00 - 20:00

💣V četrtek, 10. septembra, bo v KIKštarterjevih prostorih potekal prvi podjetniški dogodek v novi sezoni.💣

Na okrogli mizi bosta svojo podjetniško zgodbo z nami delila brata Jaka in Miha Hrovat, ustanovitelja startupa Treecelet. Jaka in Miha sta velika ljubitelja narave, ki se dobro zavedata vse bolj pereče problematike krčenja gozdov po svetu. Odločila sta se za, da si bosta po svojih najboljših močeh prizadevala za izboljšanje stanja na tem področju. Tako je nastala nova podjetniška zgodba – Treecelet.

Vizija podjetja Treecelet je dati naravi nazaj tisto, kar smo ji odvzeli, in s tem poskrbeti za boljšo prihodnost našega planeta. Ustanovitelja sta si za cilj zadala posaditi 1 milijon dreves. Startup se ukvarja z izdelavo trendovskih zapestnic. Te so ročno izdelane iz poldragih kamnov, ne pa tudi iz lesa. Prodaja ene take zapestnice omogoča zasaditev do petih dreves. Ekipi je s pomočjo kupcev zapestnic in v sodelovanju z organizacijo Eden Reforestation Projects uspelo, da je bilo do sedaj posajenih že več kot 200.000 novih dreves.

Jaka in Miha bosta na okrogli mizi povedala, kako je prišlo do snovanja podjetniške ideje in na kakšen način je bila le-ta realizirana. Hkrati bosta predstavila njun način življenja, ki je osnovan na ideji vračanja nazaj k naravi.

Na dogodek se je potrebno prijaviti preko RSPV-ja.

Na dogodku je skladno z navodili NIJZ obvezna uporaba zaščitne maske.

Dogodek je za člane in uporabnike KIKštarterja brezplačen. Za ostale znaša vstopnina, ki se poravna ob vhodu 10€.

ZAGOTOVITE SI SVOJO UPORABNIŠKO IZKAZNICO ZA LETO 2020 ZA 15€. Z UPORABNIŠKO IZKAZNICO POSTANETE UPORABNIK KIKŠTARTERJA IN SI S TEM ZAGOTOVITE BREZPLAČEN VSTOP NA VSE DOGODKE V LETU 2020.

Uporabniško izkaznico si prav tako lahko zagotovite na vhodu na dan dogodka.

Vljudno vabljeni.

 

Details

Date:
10 September
Time:
18:00 - 20:00

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map