Loading Events

« All Events

Za 5 evrov startup vikend izziv (brezplačna udeležba)

18 October 16:00 - 20 October 17:00

Za pet evrov startup izziv

Pa ne le to.

Prislužite si lahko še marketinško podporo slovenske spletne trgovine VigoShop3 mesece uporabe co-working prostora v Kikštarterju in možnost podpore podjetniškega pospeševalnika Kikštarter v višini od 5.000 do 25.000 €.

Dober začetek nove poslovne poti, kaj pravite? Naredite svoj dodatek ( gadget) za kuhinjo, kopalnico ali za vaš telefon. Skupaj z našimi partnerji in mentorji bomo poskrbeli, da boste osvojili svet.

Startup Weekend v Kikštarterju: izziv naredite izdelek za 5 € v 3 dneh

Za 5 € startup izziv je Startup Weekend je intenzivna 3-dnevna podjetniška delavnica, na kateri boste ob podpori vrhunskih mentorjev pripravili izdelek s stroškom izdelave največ 5 €, ki lahko osvoji svet.

Prijavijo se lahko tako posamezniki kot tudi ekipe. Za sodelovanje ne potrebujete ničesar, le voljo do učenja in uspeha. Tudi če še nimate lastne ideje za izdelek, jo boste oblikovali s pomočjo mentorjev med delavnico. Poleg mentorjev, strokovnjakov za prototipe, 3-d tiskanje in izdelavo izdelkov, vam bo na voljo tudi KIK Lab z delavnico za izdelovanje prototipov.

Izdelke bo na koncu ocenila strokovna komisija in podelila 3 nagrade za najboljše izdelke:

  • 1200 € za 1. mesto,
  • 500 € za 2. mesto,
  • 300 € za 3. mesto.

Dodatne nagrade vključujejo marketinško podporo slovenske spletne trgovine VigoShop, 3 mesece uporabe co-working prostora v Kikštarterju in možnost predstavitve izdelka pred investitorji podjetniškega pospeševalnika Kikštarter z možnostjo pridobitve 5.000 do 25.000 € vložka.

 

Program

5 € Startup Weekend v Kikštarterju bo potekal med 18. 10 in 20. 10. 2019 (petek – nedelja).

Pričetek v petek ob 17. uri: uvodni pitchi in brainstorming.
Sobota in nedelja: razvoj prototipa ter strokovna predavanja in delavnice.
Zaključek v nedeljo ob 20. uri: predstavitev izdelkov in zaključna slovesnost s podelitvijo nagrad.

V okviru predavanj in delavnic boste imeli možnost srečati in sodelovati s podobno mislečimi podjetniki in inovatorji zunaj vaših običajnih družabnih krogov. Podučili se boste o tehniki, prototipih, 3-d tiskanju, izdelavi izdelkov in sodobnih prodajnih kanalih (Facebook, Google Adwords, Ebay, Amazon …), s katerimi lahko pripravljen izdelek razširite po svetu.

Pomembno

Namen delavnic je ponuditi spodbudno podjetniško okolje za izmenjavo znanj, zagon inovacij in mreženje, v katerem se bomo vsi učili in zabavali. Ključen del tega je izmenjava idej, zato se morate kot sodelujoči zavedati, da bodo tudi drugi slišali vaše zamisli.  Vsi sodelujoči smo skupnost uspeha željnih podjetnikov, ki spoštujemo vse ideje in drug drugega, zato se bomo vedli profesionalno – tako do poslovnih idej in ljudi, kot tudi do opreme in prostorov.

 

Prijava

Število mest je omejeno na 30 oseb, zato pohitite s prijavo. Prijave sprejemamo do torka 10. 10. 2019 oz. do zapolnitve mest. Udeležba na dogodku je brezplačna.

 

sponzor dogodka

  • Podjetniški klub Kamnik (sponzorji finančne nagrade in metorstva)
  • KIKštarter popeševalnik d.o.o.

DOGODKE OMOGOČA

 

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Details

Start:
18 October 16:00
End:
20 October 17:00

Organizer

KIKštarter
Email:
info@kikstarter.si

Venue

KIKštarter
Fužine 134
Kamnik, Slovenia
+ Google Map