srip hrana podjetnstvo hrana prehrambena podjetja kamnik kikstarter

Pisarne

Pisarne se nahajajo v mansardnih prostorih KIKštarterja v Kamniku. Podstrešni prostori so inspiracija za vase ideje, a vseeno sodobno urejeni, da pokrivajo vse potrebe sodobnega podjetnika.

V mansardi se nahaja 9 svetlih pisarn v velikosti 20 m2 , ki so med sabo ločene ter zvočno izolirane, tako da ima vsak uporabnik zasebnost ter vse delovne pogoje, ki jih potrebuje za optimalno delovanje. Na voljo so tudi skupni prostori ter sejna dvorana, ki omogoča druženje, sodelovanje in izmenjavo idej.

Coworking prostor v mansardnih prostorih je namenjen podjetnikom, ki ustvarjajo izdelke ter storitve na področju agroživilske industrije oz. pokrivajo naslednja področja: Razvoj in proizvodnjo živil, razvoj naprednih materialov in komercializacija inovacij na področju agro-živilske industrije.

Cena najema pisarne je 150€/mesec in vključuje vse stroške (elektrika, neomejena uporaba tiskalnika, brezplačni parkirni prostori pred stavbo) ter souporabo kuhinje in delavnice.

Laboratorij za živilsko industrijo

Laboratorij za živilsko industrijo vam omogoča razvoj in testiranje živilskih produktov do vstopa na trg. Poleg drobnega materiala, so vam na voljo za uporabo tudi hladilniki ter vakumirni stroj ter ostali manjši stroji ter delovna oprema.

Delavnica

Nekatere poslovne ideje potrebujo tehnično orodje in prostor za relizacijo le teh. V KIKštartju imamo delavnico z 3D tiskalnikom in ostalo strojno ter tehnično opremo, kjer boste lahko izdelali svoje prototipe.