Za podjetja

V Kamniku si želimo postaviti kreativen, ambiciozen podjetniški center,  s katerim bomo mladim podjetnikom prva stopnička, pri razvoju njihove poslovne ideje. KIKštarter motivira in spodbuja mlade pri kreiranju in uresničevanju podjetniških idej, hkrati pa naj bi Kamniku ponudil stimulativno, kreativno in podjetniško delovno okolje.

Potrebno je vedeti, da kar 60 % zaposlenih dela izven Občine Kamnik, po večini v Ljubljani. V kolikor želimo zmanjšati ta procent, potrebujemo pomoč nočnih partnerje iz gospodarstva in podjetništva. V kolikor vidite tudi vi naš projekt kot zanimiv in bi ga radi finančno podprli nas pokličite in vam bomo še bolj podrobno predstavili program, možnosti sodelovanja in ustvarili skupne cilje KIKštarterja.

Zbrana finančna sredstva sponzorjev / partnerjev se striktno uporabljajo za nakup novo opremo, s katerim omogočamo stanovalcem in uporabnikom zagotoviti najboljše pogoje za delo.

Podjetjem ponujamo različne vrste sodelovanje in možnosti:

 • Za podjetje organiziramo delavnice in predavanja, glede na potrebe podjetja
 • Ponujamo objave logotipa v vseh tiskovnih in na prvi strani naše spletne strani
 • mesec generalnega sponzorja (marketinška akcija preko socialnih omrežjih
 • reševanje izziva v okviru Startup weekenda v KIKštarterju
 • pokrovitelj postane pokrovitelj programov v KIKštarterju; Startup weekenda, poslovnega svetovanja, startup šole, delavnice in KIK OFF-a (približno 30 dogodkov letno)
 • ponujamo brezplačna uporabo kikštarter predavalnice za potrebe podjetja
 • za podjetja organiziramo delovne praksa za dijake v KIKštarterju
 • prednost pri predstavitvi novih startup idej iz KIKštarterja
 • delavnice novih znanj na sedežu podjetja ( socialna omrežja, programirane, …)
 • po želji organiziramo startup weekend na sedežu podjetje ali v KIKštarterju
  Startup delavnica poteka po metodi vitkega podjetništva (Lean startup), cilj takšnega izziva je, da se zaposleni seznanijo s startup metodami. Delavnica je sestavljena delavnice in predavanja. S takšno delavnico udeleženci neformalno pridobivajo nova znanja, širijo obzorje in znanje iz startup okolja, dobivajo vpogled in v razumevanje tudi drugih segmentov podjetništva. Udeleženci rešujejo problem, ki je lahko del vašega podjetja, lahko se navezujejo na lokalno okolje, bistvo pa je, da jo dodelate do te mere, da morski psi nimajo kaj za raztrgati.

Postanite del projekta KIKštarter, pomagajte izboljšati gospodarsko klimo v Občini Kamnik. Za vse informacije smo na voljo preko elektronske pošte (info@kikstarter.si) ali po telefonu na 031 226 763 (Matjaž Jug)