Dogodki v Kikštarterju so spet tu!

Prišel je september in z njim čas za nove dogodke v Kikštarterju. Sezono podjetniških dogodkov smo otvorili v petek, 6. septembra, z nagovorom direktorja, Matjaža Juga, ki je Kikštarterju zaželel uspešno leto, polno dogodivščin in novega znanja. Nato so svoje preteklo delo predstavili mladi start up podjetniki: Veronika Rožmanc je predstavila otroške šotore Oli, Mirza Ljubijankić osvežilno pijačo Kombuča, Aljaž Planinšek pa trajnostni razvlaževalec jadrnic Boat fresh sistem. Njihovi izdelki so plod poguma in vztrajnosti, zato jim lahko samo čestitamo in jim zaželimo srečno pot. Vsi pa imajo še veliko idej in načrtov za prihodnost, zato le preverite, kaj delajo in jih podprite z nakupom! 

Končno je prišel na vrsto vrhunec večera. V Kikštarterju se nam je pridružil švedski filozof, glasbeni producent, televizijska zvezda in mednarodni govorec Alexander Bard. V predavanju z naslovom Business as a node of trust in a digital world of chaos je z nami delil svoj pogled na tehnologijo in spremembe v sodobni družbi in svetu. Sledila je zanimiva debata, obiskovalci pa so bili navdušeni nad Alexandrovim pripovedovalskim zanosom in zanimivimi mislimi. 

Odličen večer smo zaključili ob prijetnem pogovoru in druženju ob žlahtni kapljici in prigrizkih.

V prihodnjih dneh pa sledi še veliko podobnih dogodkov. Kaj točno si lahko pogledate tukaj. Vljudno vabljeni.


KIKštarter – Kreativna Industrija Kamnik
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več