srip hrana podjetnstvo hrana prehrambena podjetja kamnik kikstarter

Ponosno predstavljamo našo ekipo

Zbrali smo najboljšo ekipo, ki skrbi za razvoj vaše poslovne ideje.

Blaž Jamšek je podjetnik, pravnik, mentor in velik tehnološki navdušenec.

Ima večletne izkušnje s pravnim svetovanjem mladim in zagonskim podjetjem. Blaž opravlja veliko nalog in med drugim je soustanovitelj Zadruge KIKštarter, senior pravnik v Zavodu Mladi podjetnik, mentor v Ljubljanskem univerzitetnem inkubatorju, zelo vpet pa je tudi v delovanje podjetja Innovart Pro d.o.o., ki se ukvarja z izdelavo pametnih flašk za otroke Sleppy bottle.

Blaž je ustanovitelj podjetja JamB, ki je pravno svetovalno podjetje, specializirano za gospodarsko in pogodbeno pravo za mala in mlada podjetja ter startup.

Blaž bo v okviru FTICa in članom Zadruge KIKštarter nudil brezplačno pravno pomoč.

Natalija Kunstek je davčna svetovalka s področja davka na dodano vrednost, dohodnine in davka od dohodkov pravnih oseb.Svoje bogate 10 letne izkušnje je pridobivala v največjih družbah, ki se ukvarjajo z davčnim svetovanjem. Natalija je  avtorica številnih publikacij s področja davčne zakonodaje in predavateljica na seminarjih s področja davkov.

Od leta 2015 vodi svoje podjetje za davčno in poslovno svetovanje Kunstek consulting d.o.o..

Natalija bo v okviru FTICa, članom KIKštarterja  nudila brezplačno poslovno in davčno svetovanje.

Mitja Špende je direktor poslovnega razvoja pri podjetju Creatim in senior svetovalec s 15 letnimi izkušnjami pri uporabi digitalnih pristopov v marketingu in prodaji. Pri delu z naročniki se srečuje z izzivi prodaje in marketinga v digitalni dobi: kako se prilagoditi sodobnemu kupcu, kako pridobiti in zaključiti več prodajnih priložnosti, kako povezati prodajo in marketing, kako ustrezno meriti učinke ter intenzivno preučuje učinke digitalnih aktivnosti na »offline« prodajo. 

Je predavatelj in avtor številnih člankov, med drugim tudi na temo družbenega omrežja Linkedin in »Social Selling-a«, na področju katerega zadnjih 5 let svetuje & izobražuje prodajnike z digitalnimi pristopi / tehnikami za učinkovitejše iskanje odločevalcev in grajenje odnosov. Pomagal je že preko 30 podjetjem različnih velikosti (od startup-ov od multinacionalk) in panog, ki delujejo na visoko konkurenčnih globalnih trgih.

Slovenci s kakovostjo proizvodov in storitev nimamo problemov, prodajni del pa pogosto šepa. Svoje poslanstvo tako vidi v pomoči pri navezovanju poslovnih stikov in osvajanju globalnih trgov s pomočjo (stroškovno učinkovitega) digitalnega pristopa.

Ekipa Bevo d.o.o.- Tilen Travnik, Maj Hrovat in Luka Sinček

Ustanovitelji zagonskega podjetja Bevo d.o.o., ki pod svojo blagovno znamko razvijajo rastlinsko različico fileja minjona. Zrezke prodajajo pod znamko Juicy Marbles, nastajajo pa na stroju, ki ga je razvilo mlado podjetje in ki rastlinske beljakovinske izolate pretvori v vlakna, po teksturi podobna mesu.

Ekipa se je spoznala na enem izmed Start up vikendov v KIKštarterju. Luka in Maj sta študenta mikrobiologijo, Tilen pa je po izobrazbi živilski tehnolog, a je zadnjih 15 let deloval v IT svetu, saj je soustanovitelj podjetja d.Labs. Kombiniranje znanj iz raziskovalne sfere, MBA in vitkega podjetništva Tilnu omogoča, da hitro izboljšuje razvojne procese tako v korporacijah kot v startup podjetjih.

Ekipa je svoj 1. produkt Alt burger tržila že v na policah Spara, z Juicy Marblesom pa so bili sprejeti tudi v največji pospeševalnik v ZDA Y Combinator.

Podjetniki bodo svoje znanje s področja razvoja produkta, mikrobiologije, živilske tehnologije in tudi podjetništva nudili tudi članom KIKštarterja in FTICa.

Matjaz Jug predsednik Zadruge KIKstarter

Matjaž Jug je podjetnik, startup predavatelj, soustanovitelj in predsednik Zadruge KIKštarter, član pospeševalnika KIKštarterja in lastnik ETC Adriatic – agencije za korporativne dogodke.

Svoj prvi startup je ustanovil leta 2011, ko je z ekipo razvil rešitev za rezervacijo kampov. Za tem je svojo pot nadaljeval v turizmu kot ustanovitelj podjetja ETC Adriatic in v startup svetu kot pobudnik in ustanovitelj coworking prostorov KIKštarter.

Je tudi član komisije pospeševalnika KIKštarter, kjer sodeluje pri izboru startup idej. Z svojim bogatim znanjem je pomagal pri razvoju več kot 50 podjetij.

Matjaž bo članom Zadruge KIKštarter ter FTICa nudil brezplačno pomoč.

Iva Verbnik brezplačno svetovanje prehrana HACCAp kaj potrebuje gostinec
Mag. Iva Verbnik, univ. dipl. inženir živilske tehnologije in magistra integralnega upravljanja sistemov kakovosti,  je svetovalka za področje prehrane in varnosti živil.
 
Podjetnikom, ki delujejo na prehranskem področju, nudi pomoč pri vzpostavitvi sistema varnosti živil kot je HACCP, uvajanju standardov kot sta IFS ali EKO za pridobitev certifikata. Pri tem pripravi dokumentacijo, nudi podporo za uvedbo sistema v prakso, izobraževanje osebja in obdobno verifikacijo sistema.
 

Pomembo oporo vam nudi že v času načrtovanja in urejanja proizvodnega obrata, saj je pomembno, da je le ta ustreza zahtevam živilski standardom tako po izgradnji kot organizaciji tehnologi je in dela.

Bogate izkušnje dela v različnih dejavnostih (gostinstvo, hotelirstvo, proizvodnja, trgovina) so oblikovale način dela, kjer se prilagodi naročniku in njegovi specifiki ter pomaga oblikovati in vzpostaviti sistem povsem prilagojen zahtevam naročnika. 

Ga. Verbnik bo članom Zadruge KIKštarter nudila brezplačno svetovanje in pomoč pri HACCAP dokumentaciji.