Pospeševalnik

V KIKštarter pospeševalnik so vključeni uspešni kamniški poslovneži, ki so pripravljeni perspektivnim startupom pomagati s finančnimi sredstvi, pa tudi z znanjem, izkušnjami ali socialno mrežo.

Startupom ponujamo priložnost, da se predstavijo, prejmejo kapital, ki ga potrebujejo, dodatno znanje ali mentorja za njihovo hitrejšo rast.

KIK ME

Svojo idejo lahko predstavite na dogodkih KIK ME

Sklad prvenstveno podpira startup ideje s sredstvi v razponu med 5.000 in 30.000 €. Če je ideja na trgu deležna uspeha, lahko startup računa tudi na poslovne angele in na drugo fazo vložka.

KAKO DELUJE?

Sklad v zameno za finančni vložek pridobi manjšinski delež v podjetju. Višina deleža je odvisna od vrednotenja poslovne ideje, panoge in tržne uveljavljenosti izdelka. Pri vsem tem je ključnega pomena, da je ekipa pripravljena trdo delati za uspeh podjetja in v partnerskem odnosu sodelovati pri razvoju poslovanja.

Prijavnico za dogodek KIK ME lahko pošljete najkasneje 7 dni pred njegovo izvedbo na info@kikstarter.si. Po pregledu poslane prijavnice vas bomo pravočasno obvestili, če je bila vaša ideja sprejeta na predstavitev.

PREDSTAVITVE V TEM LETU:

Termini predstavitev še niso znani.

V Sklad KIKštarter pospeševalnik so prispevala naslednja podjetja: Jata Emona, Lepton d.o.o., Menina d.d., Cop d.o.o., Samson Kamnik d.o.o., IR Image d.o.o., Nektar Natura d.o.o., Enefis d.o.o., Duško Papež, Smole Gorazd, Nina Travnik Kotnik.

Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več