V KIKštarter pospeševalnik so vključeni uspešni kamniški poslovneži, ki so pripravljeni perspektivnim startupom pomagati s finančnimi sredstvi, pa tudi z znanjem, izkušnjami ali socialno mrežo. Startupom ponujamo priložnost, da se predstavijo, prejmejo kapital, ki ga potrebujejo, dodatno znanje ali mentorja za njihovo hitrejšo rast. S svojimi izkušnjami in z občasnim sodelovanjem dopolnjujemo zagonsko ekipo predvsem na razcepnih točkah.

cof

Predstavitve v letu 2021/2022:


  1. predstavitev: 22.2.2022
  2. predstavitev: 23.3.2022
  3. predstavitev: 24.5.2022
  4. predstavitev: 20.9.2022
  5. predstavitev: 22.11.2022

KIK ME

Začnite hitreje, kot ste mislili

Svojo idejo lahko predstavite na dogodkih KIK ME. V sezoni 2022 bomo organizirali šest tovrstnih dogodkov. Prvi dogodek bo že v torek, 22. februarja 2022.

Sklad prvenstveno podpira startup ideje s sredstvi v razponu med 5.000 in 30.000. Če je ideja na trgu deležna uspeha, lahko startup računa tudi na poslovne angeli in na drugo fazo vložka.  

Kako deluje?


Sklad v zameno za finančni vložek pridobi manjšinski delež v podjetju. Višina deleža je odvisna od vrednotenja poslovne ideje, panoge in tržne uveljavljenosti izdelka. Pri vsem tem je ključnega pomena, da je ekipa pripravljena trdo delati za uspeh podjetja in v partnerskem odnosu sodelovati pri razvoju poslovanja.

Prijavnico za dogodek KIK ME lahko pošljete najkasneje 7 dni pred njegovo izvedbo na info@kikstarter.si. Po pregledu poslane prijavnice vas bomo pravočasno obvestili, če je bila vaša ideja sprejeta na predstavitev.


Prenesi prijavnico

Vlagatelji:


V Sklad KIKštarter pospeševalnik so prispevala naslednja podjetja: Jata Emona, Lepton d.o.o., Menina d.d., Cop d.o.o., Samson Kamnik d.o.o., IR Image d.o.o., Nektar Natura d.o.o., Enefis d.o.o., Duško Papež, Smole Gorazd, Nina Travnik Kotnik.