V KIKštarter pospeševalnik so vključeni uspešni kamniški poslovneži, ki želijo poleg finančnega vložka, pomagati tudi z znanjem, izkušnjami ali socialno mrežo. Startup ponujamo priložnost, da se predstavijo, ter tako dobijo potreben kapital, dodatno znanje ali mentorja za njihovo hitrejšo rast. Sklad s svojimi izkušnjami in z občasnim sodelovanjem dopolnjujejo zagonsko ekipo, predvsem na razcepnih točkah.

cof

Predstavitve v letu 2020:


  1. predstavitev: 11.02.2020
  2. predstavitev: 24.03.2020
  3. predstavitev: 12.05.2020
  4. predstavitev: 16.06.2020
  5. predstavitev: 22.09.2020
  6. predstavitev: 17.11.2020

KIK ME

Začnite hitreje kot ste mislili

Svojo idejo lahko predstavite na dogodkih KIK ME v sklopu enega od šestih terminov v tekočem letu.

Sklad prvenstveno podpira startup ideje v višini med 5.000 in 30.000 €, v kolikor je ideja na trgu uspešna pa lahko startup računa tudi na poslovne angeli in na drugo fazo vložka.  

Kako delujeV zameno za finančni vložek sklad pridobi manjšinski delež v podjetju. Višina deleža je odvisna od vrednotenja poslovne ideje, panoge in tržne uveljavljenosti izdelka, hkrati pa je ključnega pomena, da je  ekipa za uspeh pripravljena trdo delati in v partnerskem odnosu sodelovati pri razvoju podjetja.

Prijavnice zbiramo do 7 dni pred dogodkom na info@kikstarter.si. Po prijeti izpolnjeni prijavnici boste pravočasno dobili povratno informacijo ali je bila vaša ideja sprejeta na predstavitev.

Vlagatelji:


V sklad KIKštarter pospeševalnik so vložile naslednja podjetja: Jata Emona, Lepton d.o.o., Menina d.d., Cop d.o.o., Samson Kamnik d.o.o., IR Image d.o.o., Nektar Natura d.o.o., Enefis d.o.o., Duško Papež, Smole Gorazd, Nina Travnik Kotnik.