V KIKštarter pospeševalnik so vključeni uspešni kamniški poslovneži, ki želijo poleg finančnega vložka, pomagati tudi z znanjem, izkušnjami ali socialno mrežo. Startup ponujamo priložnost, da se predstavijo, ter tako dobijo potreben kapital, dodatno znanje ali mentorja za njihovo hitrejšo rast. Sklad s svojimi izkušnjami in z občasnim sodelovanjem dopolnjujejo zagonsko ekipo, predvsem na razcepnih točkah.

Predstavitve v letu 2018:


  1. predstavitev: 13.02.2019
  2. predstavitev: 20.03.2019
  3. predstavitev: 08.05.2019
  4. predstavitev: 19.06.2019
  5. predstavitev: 25.09.2019
  6. predstavitev: 20.11.2019

KIK ME

Začnite hitreje kot ste mislili

Svojo idejo lahko predstavite na dogodkih KIK ME v sklopu enega od šestih terminov v tekočem letu. Za prijavo pobrskajte med našimi dogodki.

Sklad prvenstveno podpira startup ideje v višini med 5.000 in 30.000 €, v kolikor je ideja na trgu uspešna pa lahko startup računa tudi na poslovne angeli in na drugo fazo vložka.  

Kako delujeV zameno za finančni vložek sklad pridobi manjšinski delež v podjetju. Višina deleža je odvisna od vrednotenja poslovne ideje, panoge in tržne uveljavljenosti izdelka, hkrati pa je ključnega pomena, da je  ekipa za uspeh pripravljena trdo delati in v partnerskem odnosu sodelovati pri razvoju podjetja.

Prijave zbiramo do 5 dni pred dogodkom na info@kikstarter.si. V prijavi morate navesti ime podjetja, kaj boste prodajali, cena, poslovni model, konkurenca. V roku 15 dni boste dobili povratno informacijo ali je bila vaša ideja sprejeta na predstavitev.

Člani komisije:Urban Bergant
, direktor Elektrina
Matjaž Jug, predsednik KIKštarterja in direkor podjetja ETC Adriatic
Matej Humar, poslovni direktor podjetja Elektrina
Tilen Travnik, Dlabs
Vladimir Milosevic, Conda
Tomaž Lah, Nektar Natura d.o.o.

Vlagatelji:


V sklad KIKštarter pospeševalnik so vložile naslednja podjetja: Jata Emona, Lepton d.o.o., Menina d.d., Cop d.o.o., Samson Kamnik d.o.o., IR Image d.o.o., Nektar Natura d.o.o., Enefis d.o.o., Duško Papež, Smole Gorazd, Nina Travnik Kotnik.