Loading Events
  • This event has passed.

2. Karierni sejem na Kamniškem

9 novembra, 2023 @ 08:00 - 18:00

Podjetniški klub Kamnik z veseljem najavlja že 2. Karierni sejem na Kamniškem, ki bo potekal 9. novembra 2023 v Športni dvorani Kamnik. Ta dogodek, ki združuje podjetnike in organizacije v javnem interesu, bo potekal pod častnim pokroviteljstvom Župana Občine Kamnik, g. Mateja Slaparja.

Vas vabimo, da se nam pridružite na tem edinstvenem dogodku, ki vam bo omogočil neposreden stik z izkušenimi podjetniki, organizacijami in priložnostmi za vašo karierno pot. Karierni sejem na Kamniškem je priložnost, da spoznate raznolike možnosti in se povežete z ljudmi, ki delujejo na različnih področjih.

Na sejmu boste lahko izvedeli več o različnih podjetjih, njihovih vrednotah in kulturi dela ter se posvetovali z mentorji iz različnih panog. To je priložnost, da odkrijete svoje strasti, pridobite nasvete za svojo karierno pot, in morda celo najdete svojo sanjsko zaposlitev.

Karierni sejem na Kamniškem je odličen način, kako razširiti svoje znanje, se povezati s potencialnimi delodajalci ter raziskati možnosti za svojo prihodnost. Ne glede na to, ali ste dijak, študent ali iskalec zaposlitve, je ta dogodek namenjen vam.

Vaša prisotnost na Kariernem sejmu bo aktivno pripomogla k razvoju vaših kariernih ciljev in vam odprla vrata do obetavnih priložnosti. Skupaj bomo soustvarjali prihodnost in gradili trdne temelje za vašo kariero.

Ne zamudite te izjemne priložnosti za osebno in profesionalno rast. Vabljeni, da se nam pridružite na 2. Kariernem sejmu na Kamniškem!

KDAJ? četrtek, 9. november 2023

KJE? Športna dvorana Kamnik, Šolska ulica 2, 1241 Kamnike

Udeležba na sejmu je brezplačna, poletg tega pa pričakujemo bogat spremljevalni program.

Sodelučojča podjetja in organizacije, ki se nam bodo pridružile na 2. Kariernem sejmu, najdete tukaj.

Utrinki iz 1. Kariernega sejma, ki je potekal 17. in 18. novembra 2022.

Details

Date:
9 novembra, 2023
Time:
08:00 - 18:00
Event Category:
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več