Nalaganje dogodki

4. Vseslovenski turistični start-up vikend

12 aprila @ 16:00 - 14 aprila @ 20:00

Z velikim veseljem in pričakovanjem vas vabimo, da se nam pridružite na 4. Vseslovenskem turističnem start-up vikendu, ki bo potekal od 12. do 14. aprila 2024. Ta dogodek je zasnovan kot kreativno srečanje umov iz vseh koncev Slovenije, ne glede na vaš kraj bivanja, poklicno ozadje ali izkušnje v turizmu. Namenjen je posameznikom in ekipam, ki želijo prispevati svoje sveže ideje k razvoju slovenskega turizma, in predstavlja izjemno priložnost za vse, ki iščejo navdih, znanje in podporo za realizacijo svojih turističnih projektov.

Letošnji vikend bo še posebej zanimiv, saj bodo na voljo finančne nagrade za najboljše ideje, in sicer 1.200 €, 500 € in 300 €, ki bodo podeljene najbolj obetavnim projektom s strani Podjetniškega kluba Kamnik. Poleg tega bo Občina Kamnik objavila razpis v višini 25.000 € za podporo realizaciji izbranih idej na območju Kamnika, kar poudarja zavezanost lokalne skupnosti k spodbujanju inovativnosti v turizmu.

Vse podrobnosti o dogodku, vključno z informacijami o programu, mentorjih in načinu prijave, bomo pravočasno objavili. Zagotavljamo vam, da bo program poln delavnic, predavanj in mreženjskih priložnosti, ki bodo služile kot odskočna deska za vaše ideje.

Pridružite se nam v čudovitem okolju Kamnika za vikend, poln ustvarjalnosti, inovacij in sodelovanja. Ne zamudite priložnosti, da postanete del skupnosti, ki skupaj ustvarja prihodnost slovenskega turizma. Veselimo se vašega sodelovanja in ne dvomimo, da bo tudi ta vikend postavil temelje za nove uspešne turistične zgodbe.

Ta edinstven dogodek združuje KIKštarter, Podjetniški klub Kamnik, Zavod za turizem in šport Kamnik, Občino Kamnik in Turizem Ljubljana kot ključne partnerje.

Sodelovanje na dogodku je brezplačno, potrebno pa se je vpisati na obrazec: KLIK KLIK

 

Podrobnosti

Začetek:
12 aprila @ 16:00
Zaključek:
14 aprila @ 20:00
Dogodek Oznake:
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več