Loading Events
  • This event has passed.

Delavnica: Fokus- Vzemi si čas zase in za svoj uspeh

26 septembra, 2023 @ 17:00 - 20:00

KIKštarter Kamnik v sodelovanju z GZS, točko SPOT svetovanje vabi na delavnico: Fokus- vzemi si čas zase in svoj uspeh

V današnjem hitrem svetu, polnem informacij in motenj, je ohranjanje osredotočenosti in fokusa postalo pravi izziv. Živimo v dobi nenehnih sprememb, visokih pričakovanj in želje po dosegi izjemnih rezultatov tako v karieri kot v osebnem življenju. Svet je postal pravo bojišče za našo pozornost, saj se soočamo z obilico tehnologije, obveznosti, družbenih omrežij in drugih distrakcij, ki nas vlečejo v različne smeri.

Vsi si želimo uspeha in doseči visoke cilje, hkrati pa želimo ohraniti zadovoljstvo v svojih odnosih, skrbeti za svoje zdravje ter ohranjati ravnovesje med delom in prostim časom. Vendar se v tej norišnici tehnologije in hitrosti pogosto izgubimo, naše misli razpršijo in naša produktivnost trpi.

Na delavnici Fokus: Vzemi si čas zase in svoj uspeh bomo raziskali moč osredotočenosti in naučili se strategij, kako jo ohraniti v korist naše kariere in osebnega življenja. Skupaj bomo odkrivali koncept globokega fokusa, ki omogoča kreativnost, inovativnost ter vrhunsko delovanje v našem strokovnem področju. Spoznali bomo, kako pravilno upravljati s časom in energijo ter kako premagati distrakcije, ki nas ovirajo na poti do uspeha.

Naša posebna gostja, Meta Grošelj, avtorica knjige Fokus, bo z nami delila svoje izkušnje in modrosti ter nam pomagala zgraditi temelje za uspešno ohranjanje osredotočenosti in ravnovesja med delom ter osebnim življenjem. Njene strategije za učinkovito upravljanje z lastno pozornostjo bodo navdihnile vašo kreativnost, povečale vašo produktivnost in vam omogočile, da dosežete svoje cilje brez žrtvovanja sreče in pomembnih odnosov v vašem življenju.

Če si želite doseči svoj polni potencial in obenem uživati v izpopolnjujočem osebnem življenju, potem je ta delavnica namenjena vam. Pripravite se na izjemno in navdihujoče popotovanje, kjer bomo skupaj razkrili ključne strategije za ohranjanje osredotočenosti, doseganje uspeha in iskanje ravnovesja v življenju.

Dobrodošli v svetu FOKUSA!

Delavnica bo potekala v torek, 26. septembra 2023 med 17. in 20. uro v živo v KIKštarterju.

Prijave preko obrazca: KLIK KLIK OBRAZEC

Udeležba na delavnici je brezplačna.

Projekt je sofinanciran s pomočjo Evropskega sklada za regionalni razvoj, Ministrstva za gospodarstvo, turizem in šport ter SPIRIT, Javna agencija.

 

 

Details

Date:
26 septembra, 2023
Time:
17:00 - 20:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več