Nalaganje Dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Delavnica: Kako ustvariti močno blagovno znamko

25 novembra, 2023 @ 09:00 - 12:00

Delavnica Kako ustvariti močno blagovno znamko je namenjena podjetnikom, ki želijo razviti in tržiti lastne prehrambene izdelke. Prehrambeni sektor je dinamičen in konkurenčen, zato v KIKštarterju pripravljamo sklop delavnic, ki vam bodo pomagali razumeti postopek razvoja prehrambenih produktov, njihovo tržno usmerjenost ter kakovostne in zakonske zahteve, ki jih je treba upoštevati.

Na delavnici se bomo spoznali s pojmi blagovna znamka, marketing in oglaševanje. Ukvarjali se bomo s tem kako znotraj prehrambene industrije zgraditi trdno in glasno blagovno znamko, zakaj je nenehno pomembno poslušati svoje potrošnike in kako morajo današnje blagovne znamke nujno zadovoljiti potrebe analognega ter digitalnega sveta. Govorili bomo o primerih dobre prakse poznanih blagovnih znamk tako na slovenskem kot globalnem trgu in se natančneje spoznali z ozadjem grajenja blagovne znamke Bitchy Club.

Delavnico bo vodila Anja Korenč, art direktorica na marketinški agenciji Futura DDB, ki se kot edina lahko pohvali z nagrado Agencija tridesetletja festivala SOF. Zadnjih 10 let je fokusirano gradila na specializiranosti v oblikovanje embalaže in brandinga. Svoje znanje in izkušnje o znamčenju in embalaži večkrat deli na predavanjih študentom Ekonomske fakultete Univerze v Ljubljani in na delavnicah raznih slovenskih inkubatorjev ter tehnoloških parkov. V preteklosti je so-ustanovila in ustanovila dve prehrambeni blagovni znamki: večkrat nagrajeno blagovno znamko I Like Tofu, ki je bila prisotna na večih trgih, in Bitchy Club, ki je postregla s precej drugačno vsebino. Danes aktivno sodeluje z različnimi velikimi in majhnimi naročniki ter zanje snuje kvalitetne in trdne oblikovalske rešitve ter le te prepleta z oglaševanjem. Njeno delo lahko vidimo na raznoraznih trgovskih policah in v različnih drugih medijih.

Delavnica je odlična priložnost za podjetnike, ki si želijo vstopiti ali izboljšati svoj položaj na trgu prehrambenih izdelkov. Po koncu delavnice boste bolje pripravljeni na izzive, ki jih prinaša razvoj in trženje prehrambenih produktov, ter bolj samozavestni pri uresničevanju svojih poslovnih ciljev v tej industriji.

Delavnica bo potekala v soboto, 25. novembra 2023 med 9. in 12. uro v živo v KIKštarterju.

Prijave preko obrazca: KLIK KLIK OBRAZEC

Udeležba na delavnici je brezplačna.

 

Podrobnosti

Datum:
25 novembra, 2023
Čas:
09:00 - 12:00
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več