Loading Events
  • This event has passed.

Delavnica: Obvladaj svoj notranji glas

9 januarja @ 17:00 - 20:00

V podjetništvu se soočamo z neprestanimi izzivi, omejitvami in ovirami, ki jih je treba učinkovito preskakovati, da dosežemo zastavljene cilje. Raziskave pozitivne psihologije kažejo, da so ljudje z optimistično naravnano notranjo retoriko in notranjim dialogom uspešnejši, predvsem ko gre za soočanje z zavrnitvami. Lažje in hitreje preskakujejo zidove, dostopajo do virov notranje moči.

Kako?

Na delavnici Obvladaj svoj notranji glas vam bo coachinja in trenerka retorike, ki pomaga voditeljem in podjetnikom premagovati notranje ovire, pokazala načine, kako usmerjati svoj notranji dialog od kritika do motivatorja, da boste enostavneje upravljali s svojo notranjostjo, obvladovali neprijetna čustva, usmerjali misli v opolnomočenje in dosegli več!

Znanje in izkušnje bo z nami delila naša gostja Meta Grošelj, avtorica knjige Verjemi v svoj glas. Pomagala nam bo poiskati lastno vrednost, zaupanje do sebe, nas opolnomočila ter nam predala znanje o tem, kako prebuditi svojo notranjo avtoriteto skozi retoriko.

 

Delavnica bo potekala v torek, 9. januarja 2024 med 17. in 20. uro v živo v KIKštarterju.

Prijave preko obrazca: KLIK NA OBRAZEC.

Udeležba na delavnici je brezplačna.

 

 

Details

Date:
9 januarja
Time:
17:00 - 20:00
Event Category:
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več