Loading Events
  • This event has passed.

Delavnica: Prodaja s pomočjo TIK TOKa

24 novembra, 2022 @ 18:00 - 20:00

V letu 2022 ni osebe, ki ne bi poznala družbenega omrežja TIK TOK. Večina se nas zaveda tudi organskega dosega, ki ga ta trenutno še omogoča.
TIK TOK je zaradi svoje popularnosti tudi zelo priljubljeno omrežje med podjetji, saj jim omogoča hitro poslovno rast ter doseganje zavidljivih finančnih rezultatov.
Na delavnici “Prodaja s pomočjo TIK TOKa”  nam bo Luka Čižmek predstavil predstavil, kako TIK TOK uporabiti za promocijo svojih storitev ali produktov, na kaj je potrebno biti pozoren, kakšen video doseže veliko sledilcev, zakaj je potrebno v video vključiti glasbo- v čem se video TIK TOka razlikuje od klasičnih videov, razbil mit, da je TIK TOK platforma le za generacijo Z in kakšna je prihodnost oglaševanja na TIK TOKu v Sloveniji.
Luka Čižmek vodi je ustanovitelj in vodja agencije NokNok v okviru katere sodeluje z različnimi podjetji, svojo zgodbo o uspehu pa je že pri 15. letih začel voditi profil na družabnem omrežju TIK TOK za družinsko podjetje OrthoDental.
Čaka te zanimiva delavnica na katero ste vabljeni vsi poznavalci TIK TOKA, kot tudi vsi, ki se boste s TIK TOKom srečali prvič.
Delavnica bo potekala v četrtek, 24. novembra 2022, od 18. ure dalje v Zadrugi KIKštarter. Dogodek se organizira v sodelovanju z Gospodarsko zbornico Slovenije v okviru projekta SPOT svetovanje.

Število mest je omejeno, saj bo dogodek potekal v živo v Zadrugi KIKštarter center z.b.o, Fužine 134, 1241 Kamnik.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska Unija iz Evropskega sklada za regionalni razvoj

Details

Date:
24 novembra, 2022
Time:
18:00 - 20:00
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , ,
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več