Loading Events
  • This event has passed.

Delavnica: Solidworks- napredna delavnica

30 marca @ 08:00 - 15:00

Delavnica “Napredne Tehnike Modeliranja v SOLIDWORKS” je zasnovana za tiste, ki že imajo trdno osnovo v SOLIDWORKS-u in si želijo razširiti svoje znanje na bolj kompleksne in napredne funkcionalnosti. Ta tečaj podrobno obravnava osnove modeliranja površin, 3D modeliranje znotraj sestavov, izdelavo kalupov ter uvoz in popravilo uvožene 3D geometrije iz drugih CAD programov. Udeleženci bodo skozi praktične vaje in demonstracije spoznali, kako maksimalno izkoristiti napredne funkcije in orodja SOLIDWORKS-a za oblikovanje zahtevnih delov in sistemov.

Vsebina delavnice je namenjena izkušenim uporabnikom, ki želijo poglobiti svoje razumevanje in veščine v naprednih oblikovalskih tehnikah, kot so kompleksno modeliranje površin, razvoj kalupov, in integracija delov iz različnih CAD sistemov v SOLIDWORKS. Posebna pozornost bo namenjena najboljšim praksam in strategijam za reševanje pogostih izzivov pri naprednem modeliranju.

Za tiste, ki se šele začenjajo učiti SOLIDWORKS ali čutijo, da potrebujejo bolj trdno osnovo pred nadaljevanjem na naprednejše teme, priporočamo udeležbo na naši osnovni delavnici SOLIDWORKS. Ta osnovna delavnica zagotavlja temeljno razumevanje in spretnosti, potrebne za uspešno nadaljevanje na naprednejše module. Po pridobitvi ali utrditvi osnovnega znanja boste bolje pripravljeni izkoristiti vse, kar napredna delavnica ponuja.

Napredna delavnica “Napredne Tehnike Modeliranja v SOLIDWORKS” je idealna priložnost za tiste, ki želijo svoje sposobnosti v SOLIDWORKS-u dvigniti na profesionalni nivo, se spopasti z bolj zahtevnimi projektnimi izzivi in izboljšati svojo produktivnost ter kakovost oblikovanja. Pridružite se nam in razširite obzorje svojih oblikovalskih možnosti z naprednimi tehnikami in orodji, ki jih SOLIDWORKS ponuja.

Udeležba na delavnici znaša 90€+DDV, v primeru, da ste član KIKštarterja pa 50€+DDV.

PRIJAVA: KLIK KLIK

V Zadrugi KIKštarter omogočamo brezplačen dostop do licenc SOLIDWORKS za vse naše uporabnike, kot del naše ponudbe orodij in virov za podporo vašemu tehničnemu razvoju in projektom.

Details

Date:
30 marca
Time:
08:00 - 15:00
Event Category:
Event Tags:
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več