Nalaganje dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Digitalni heroji 30+ (NAPREDNI)- Online delavnica

21 decembra, 2023 @ 10:00 - 18:00

Usposabljanje “Digitalni heroji 30+” je zasnovan kot 22-urni program, ki udeležencem starim 30 let ali več omogoča osvajanje pomembnih digitalnih veščin, ki jih boste prejeli na osnovi digitalnega usposabljanja. Program je strukturiran v pet tematskih sklopov in je razdeljen na osnovni in napredni del.

NAPREDNI DEL DIGITALNEGA USPOSABLJANJA

Usposabljanje za napredno informacijsko in podatkovno pismenost, trajajoče 10 ur, obsega več modulov.

Prvi sklop, imenovan “Informacijska in podatkovna pismenost” , se osredotoča na iskanje, filtriranje ter vrednotenje podatkov in informacij. Udeleženci se bodo naučili prilagajati iskalnike svojim potrebam ter postavljati vprašanja z umetno inteligenco na spletnih straneh, kot sta E-uprava in e-Zdravje.

V drugem sklopu “Komuniciranje in sodelovanje” bodo obravnavani načini interakcij z digitalnimi tehnologijami, vključno z ustvarjanjem dogodkov, videokonferencami in deljenjem informacij preko platform, kot so E-uprava in E-davki.

Tretji sklop “Ustvarjanje digitalnih vsebin” se osredotoča na razvoj, preoblikovanje ter uporabo programov, kot je Canva, za ustvarjanje vizualnih vsebin.

Sklop “Varnost” bo udeležencem omogočil, da se naučijo zaščititi svoje naprave, osebne podatke ter razumeti uporabo digitalnih identitet.

V zadnjem modulu “Reševanje težav” pa bodo udeleženci pridobili veščine reševanja tehničnih težav na digitalnih platformah, prepoznavanja potreb ter kreativne uporabe digitalnih tehnologij.

Skozi to usposabljanje boste udeleženci pridobili obsežen nabor digitalnih veščin, ki vam bodo pomagale učinkovito delovati v sodobnem digitalnem okolju. Skozi usposabljanje boste spoznali tudi različne portale in aplikacije, ki predstavljajo osnovno in napredno digitalno pismenost, hkrati pa olajšajo opravljanje postopkov z državo- če smo nekoliko bolj konkretni:

DOGODEK BO POTEKAL ONLINE (ZOOM PLATFORMA) IN SICER V ČETRTEK, 21. DECEMBRA 2023, MED 10:00 IN 17:30 URO.

NA DOGODEK SE PREDHODNO PRIJAVITE PREKO EMAILA (INFO@KIKSTARTER.SI) ALI POKLIČETE NA 040 665 343.

POVEZAVA DO ONLINE DOGODKA:

 

Topic: Digitalni heroji_Napredno izobraževanje_21.12.2023
Time: Dec 21, 2023 10:00 AM Amsterdam, Berlin, Rome, Stockholm, Vienna

Join Zoom Meeting
https://us06web.zoom.us/j/87857712506?pwd=01UKJbM0ZgDAspsDafKb9IhxG2Dh4l.1

 

Delavnica “Digitalni heroji 30+” je namenjena razvoju ključnih digitalnih veščin, ki omogočajo učinkovito in odgovorno uporabo digitalne tehnologije v vsakdanjem življenju.

Naložbo sofinancirata Republika Slovenija in Evropska unija iz Evropskega socialnega sklada v okviru odziva Unije na pandemijo COVID-19.

Podrobnosti

Datum:
21 decembra, 2023
Ura:
10:00 - 18:00
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več