Nalaganje Dogodki
  • Ta dogodek je minil.

Delavnica: Kako do uspešne prodaje na Etsyu?

7 decembra, 2022 @ 18:00 - 20:00

delavnica_etsy_maloo_marusa_lotric

Etsy je spletna trgovina, ki se osredotoča na ročno izdelane ali vintage predmete in potrebščine za obrt. Ti predmeti spadajo v široko paleto kategorij, vključno z nakitom, torbami, oblačili, dekorjem za dom in pohištvom, igračami, umetninami, pa tudi potrebščinami in orodjem za obrt. Ustanovljen je bil že leta 2015.

Na Etsyu svoje izdelke ponuja tudi veliko Slovencev in med njimi je tudi Maruša Lotrič, ki se je na pot podjetništva podala z luksuznimi produkti za dom, za katere v Sloveniji žal ni našla dovolj posluha. Odločila je pogledati izven naših meja in naletela na kupce, ki njene obrtniško izdelane produkte zelo cenijo. Ustanovila je blagovno znamko MalooDesign pod katere združuje visoko kvalitetne izdelke za dom, narejene iz slovenskega lesa, ki imajo minimalističen dizajn. Maruša se je Etsyu pridružila ob koncu leta 2020 in v tem času prodala že več kot 350 izdelkov.

Njen prvi izdelek je bil držalo za joga blazino, s katerim je Maruša zelo dobro definirala, zakaj mora vsak lastnik blazine za joge preprosto imeti to držalo. Prvemu izdelku so se hitro pridružili še novi, ki so pri pri kupcih doživeli navdušenje- joni spa stol, gugalnica– kmalu pa bo ponovno lansirala nov produkt.

Na delavnici se nam bosta Maruša in Nejc, katerih zgodba se prepleta osebno in poslovno, predstavila kaj je razlog, da so njuni izdelki tako priljubljeni po svetu, da jih kupujejo tudi velika imena iz joga sveta, ljubitelje estetike in minimalizma.

Na delavnici bomo spoznali:

  • kako skozi avtentičnost graditi svojo uspešno poslovno zgodbo na platformi Etsy
  • kateri so triki, da izstopaš med množico ponudnikov na Etsyu
  • kako se oglaševati na Etsyu in drugih platformah- je primeren Instagram, TikTok ali Pinterest?
  • zakaj je Etsy boljši od podobnih platform (Amazon, lastna spletna trgovina)
  • kako Etsy ščiti svoje kupce in prodajalce
  • katere gospodarske oblike (osebno dopolnilno delo, s.p…) so primerne za prodajo na Etsyu 
  • katere so osnove za uspešno predstavitev in prodajo ne Etsyu (ključne besede, kategorija, fotografije, opisi, promocija…)
  • katera orodja pomagajo pri boljšem razumevanju Etsya (npr. Marmalead)

Delavnica bo potekala v sredo, 7.12. ob 18. uri v Zadrugi KIKštarter, Fužine 134, 1241 Kamnik

Prijave: Obrazec

Podrobnosti

Datum:
7 decembra, 2022
Čas:
18:00 - 20:00
Kategorija Dogodek:
Dogodek Oznake:
, ,
Naše spletno mesto uporablja piškotke. Določite svoje nastavitve zasebnosti in/ali se strinjate z našo uporabo piškotkov.
Več